Cele mai recent lansate echipamente Brother au primit distincțiile “Outstanding” și “Highly Recommended” din partea BLI

Comunicat de presă   •   Noi 15, 2016 10:25 EET

Brother a lansat în 2016 prima gamă profesională de echipamente laser monocrom dedicată companiilor cu volume mari de imprimare, care au ca obiective creșterea productivității, eficientizarea costurilor și un nivel ridicat de securitate a datelor, împreună cu o nouă gamă de scanere de mare volum.

Buyers Laboratory, specializat în testarea independentă a produselor din domeniu, a inclus noile game Brother în testele sale, efectuate în vara acestui an și a acordat o serie de premii “Outstanding Pick” (Alegerea BLI pentru rezultate deosebite) și certificate “Highly Recommended”pentru produse destinate companiilor de toate mărimile.

Următoarele echipamente și game Brother au fost premiate în cadrul “Summer 2016 Pick” cu distincțiile:

• “Outstanding printers” – Imprimante remarcabile destinate grupurilor mici de lucru – seria profesională laser monocrom L5000. Echipamentele HL-L5200DW, HL-L5100DN și HL-L5000D au fost apreciate pentru viteză, fiabilitate și cost de deținere sub medie.
  • “Outstanding multi-function printers” – Echipamente multifuncționale remarcabile destinate grupurilor mici de lucru – seria profesională laser monocrom L5000. Modelele MFC-L5750DW, MFC-L5700DN, DCP-L5500DN au fost remarcate datorită specificațiilor de imprimare și scanare mobilă, având aplicații inovative ca Brother Web Connect, Brother iPrint&Scan, Google Cloud Print și Apple AirPrint.
  • “Outstanding printer” - Imprimantă de excepție destinată grupurilor medii de lucru – imprimanta profesională HL-L6400DW, care s-a remarcat pentru eficiență și calitatea imprimării, pentru tehnologia inovativă încorporată (Brother Web Connect) și specificațiile de securitate ce oferă confidențialitate și reducerea costurilor.
  • “Outstanding multi-function printer” – Echipament multifuncțional remarcabil destinat grupurilor medii de lucru – acordat modelului profesional laser monocrom MFC-L6900DW în special pentru rezistență și viteză, pentru că încorporează cele mai recente tehnologii – NFC, imprimare și scanare mobilă (Brother Web Connect, Brother iPrint&Scan, Google Cloud Print și Apple AirPrint) și pentru robustețea demonstrată în utilizare.
  • “Outstanding achievement in innovation” – Rezultate deosebite în inovare – premiu acordat scanerelor mobile de documente DS-820W și DS-920DW. Designul deosebit, cu ecran LCD, și conectivitatea wireless permit scanarea cu ușurință către mobil sau tabletă. S-a apreciat și că demonstrează o versatilitate nemaiîntâlnită, permițând și scanarea către un card SD, eliminând necesitatea conectării la computer.
  • “Outstanding scanner” – scaner A4 de excepție, pentru utilizare în rețea – acordat echipamentului ADS3600W, mai ales pentru noutatea în scanare adusă de funcționalitatea NFC dar și pentru flexibilitatea în utilizare datorată capacității de a scana documente de variate grosimi și dimensiuni.

În plus față de acordarea premiilor “Summer 2016 Pick”, BLI a emis și certificate “Highly Recommended” care atestă performanța, pentru echipamentele profesionale din seriile L5000 și L6000, și pentru scanerele ADS-2400N, ADS-2800W și ADS-3600W, și certificat “Recommended” pentru ADS-3000N.

David Sweetnam, directorul de cercetare și testare în laborator al BLI EMEA/Asia, a declarat: “Brother are o tradiție în crearea scanerelor, imprimantelor și multifuncționalelor de calitate, iar produsele premiate nu fac excepție, fiindu-le caracteristice fiabilitatea înaltă, ușurința în utilizare, calitatea și specificațiile înalte.”

Despre BLI Pick Awards

De două ori pe an, BLI acordă premiile “Pick” ca recunoaștere a calității, în urma unui proces îndelungat și minuțios de testare în propriile laboratoare a produselor din domeniul tehnologiilor pentru birou.

Aflați mai multe detalii despre BLI și importanța certificărilor lor urmând link-ul:

Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare şi comunicare. Fondată în anul 1908 în Japonia, compania a intrat pe piața din Europa în anul 1958, prin deschiderea subsidiarei Brother Europe International. În prezent, desfășoară operațiuni în 40 de state, iar produsele sale sunt comercializate în peste 100 de țări. La nivel mondial, Brother are peste 35.000 de angajați. Brother Europe are în prezent reprezentanțe de vânzări în 19 state europene, sediul central al companiei în Europa fiind în Manchester, Marea Britanie. În România, compania este prezentă din 2004 cu un birou de reprezentanță locală.