Gå direkt till innehåll
NO: Nok en perfekt sko fra Arbesko – nå med vannavvisende Cordura®

Pressmeddelande -

NO: Nok en perfekt sko fra Arbesko – nå med vannavvisende Cordura®

Arbeskos forrige lansering – Arbesko 342 – gikk rett inn på salgstoppen i Norden. Nå kommer oppfølgeren Arbesko 386 – med samme gode egenskaper, men på denne modellen er det luftige nettet på sidepartiene erstattet med det ekstremt slitesterke og vannavvisende materialet Cordura®. Perfekt nå som den kaldere og våtere årstiden har ankommet.

– Dette er minst en like bra sko som Arbesko 342, som ble en umiddelbar hit i markedet.

Den eneste forskjellen er at Arbesko 386 har det ekstremt slitesterke og vannavvisende funksjonsmaterialet Cordura® i stedet for nettet på sidene, forteller Richard Parent, forsknings- og utviklingssjef på Arbesko AB.

– Arbesko 386 er også veldig behagelig og sitter perfekt på foten, takket være snøresystemet Boa® og vår unike konstruksjonsteknikk Stability System.

Boa® snøresystem
Det velkjente, høyteknologiske snøressystemet Boa® har vist seg å fungere optimalt med Arbeskos unike konstruksjonsteknikk Stability System.

– Ved å bruke bruke tre ”guidepunkter”som vaieren løper igjennom, og å plassere det øverste noe høyere enn det som er vanlig, får man en sko som sitter helt perfekt på foten, med et ordentlig hælgrep og et jevnt trykk over hele snøringen.

Mer komfort og støtdemping
Det er ikke bare snøresystemet som gjør Arbesko 386 til noe utenom det vanlige. Flere av våre egne innovasjoner bidrar også. Som den unike og meget populære kombinasjonen av Arbeskos elastiske støtdempingspute Energy Gel® 2.0 og innleggssålen X-40 Duo fra OrthoLite, som sammen sørger for støtdemping, svikt, fjæring og komfort i verdensklasse.

Kontakt
Peter Svensson, forretningssjef – peter.svensson@arbesko.se, + 46 19 30 66 08
Richard Parent, forsknings- og utviklingssjef – richard.parent@arbesko.se, + 46 19 30 66 38

For tekst og bildemateriell, Emelie Paulsson, informasjonssjef – emelie.paulsson@arbesko.se, + 46 19 30 66 37

Pressebilder til fri bruk.

Kategorier


Arbesko har en lång och fascinerande historia. Det som startade med en av landets första partiskohandlare för fem generationer sedan är idag ett företag som omsätter 225 miljoner SEK per år. Arbesko är marknadsledande inom skydds- och yrkesskor och har försäljning både i och utanför Norden. Vi har ett långsiktigt fokus på att fötterna påverkar hur hela kroppen mår – och hur viktiga skorna du arbetar i är för att du ska ha energi kvar till resten av livet. Läs mer om oss och våra skor på arbesko.se

Kontakter

Olov Eriksson

Olov Eriksson

Presskontakt Produkt- och marknadschef 0730936104 Arbesko
Lotta Boskär

Lotta Boskär

Presskontakt Marknadskommunikatör 0730891892 Arbesko

Skomakare sedan 1839.

Arbesko – skomakare sedan 1839. Det som startade med en av Sveriges första partiskomakare är idag ett marknadsledande företag med försäljning både i och utanför Norden. Vi skyddar hårt arbetande fötter och utvecklar därför våra skyddsskor i nära samarbete med slutanvändarna. Vår designfilosofi utgår från värdeorden kvalitet, funktion och säkerhet. Det är så vi gör skyddsskor av premiumkvalitet. Tillverkningen sker i Sveriges enda skyddsskofabrik – Arbesko Skofabrik i Kumla. Sedan 2017 ägs Arbesko av det svenska företaget Bergman & Beving.

Arbesko
Järsjögatan 1
692 35 Kumla
Sverige