Skip to main content

AstraZenecas bokslutsrapport 2013 presenteras den 6 februari 2014 - Inbjudan till presskonferens

Evenemang

06
FEB
Goldman Sachs Rivercourt, 120 Fleet Street, London, EC4A 2BB.
  -
AstraZenecas bokslutsrapport offentliggörs torsdagen den 6 februari 2014 kl 08.00 svensk tid (07.00 GMT). Välkommen att delta vid en presskonferens med AstraZenecas VD, Pascal Soriot, som startar kl 09.30 lokal tid hos Goldman Sachs i London. Om du inte har möjlighet att delta på plats går det bra att delta via telefon. Se detaljer nedan. Vänligen meddela Melissa Gardiner så fort som möjligt om du deltar vid press- eller telefonkonferensen. E-mail: melissa.gardiner@astrazeneca.com eller telefon +44 20 7604 8465. Deltagande på plats Vänligen notera att du måste registrera dig i förväg hos AstraZeneca för att ha en garanterad plats eftersom Goldman Sachs har en strikt säkerhetspolicy för besökare. Var gärna i lokalen ca 15 minuter före start. Tider: 09.00 GMT registrering 09.30 GMT presentation och frågor 10.30 GMT mötet avslutas Lokal: Goldman Sachs, Rivercourt, 120 Fleet Street, London, EC4A 2BB. Deltagande via telefon På följande telefonnummer: Sverige: 0200 883 079 eller 08506 19578 Storbritannien: 0800 694 2370 eller 01452 557749 USA: +1 866 977 7645 eller 1 631 514 2520 Reservnr: +44 (0)1452 557 749 Ange som kod: 29042613. Vänligen, ring in till mötet 10 minuter före start Analytikerpresentation och webcast Kl 13.00 svensk tid (12.00 GMT) hålls en presentation och webcast för analytiker och investerare. Det går bra att ringa in och lyssna på denna på samma nummer som ovan.Vi ber er att ringa in 15 minuter före mötets start. Ange kod: 29063474

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.