Skip to main content

Inbjudan till telefonkonferens för media – AstraZenecas resultatrapport kvartal tre 2016 presenteras torsdagen den 10 november

Evenemang

10
NOV
  -

AstraZeneca offentliggör resultatrapporten för nio månader och kvartal tre 2016, torsdagen den 10 november kl 08.00 svensk tid (07.00 GMT).

Välkommen att delta i en telefonkonferens med start kl 10.00 svensk tid (09.00 GMT).

Var vänlig och ring in 10 minuter före utsatt starttid på något av följande telefonnummer.

Sverige: 0200 883 079 eller 08 506 195 78
Storbritannien: 0800 694 2370 eller 01452 557 749
USA: +1 866 977 7645 eller +1 631 514 2520

Reservnr: +44 (0)1452 557 749

Ange som kod: 900 97 993 #
Telefonkonferens för analytiker
En telefonkonferens och webcast för analytiker kommer att hållas kl 13.00 svensk tid (12.00 GMT). Journalister är välkomna att ringa in och lyssna genom att klicka på länken nedan eller scanna QR koden. Var vänlig och koppla upp er 10 minuter före utsatt starttid.

http://edge.media-server.com/m/s/n4i5rr5k/lan/en

Vänligen meddela Rob Skelding om du deltar vid telefonkonferensen. Via e-mail rob.skelding@astrazeneca.com eller ring +44 (0) 203 749 5821 eller +44 (0) 7392 103 298.

Välkomna!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera