Skip to main content

Aventics skaber mere intelligent vakuum med mindre luft

Pressmeddelande   •   Mar 08, 2018 09:48 CET

ECD kompakt generator

Den nye kompakte ejektor har lavere luftforbrug og højere sugekapacitet end de foregående, samtidig med at arbejdstrykket er lavere. En yderligere fordel er det brugervenlige display.

Forskellige produktvarianter til forskellige behov
Den kompakte ejektor findes i fire varianter: standard, smart, intelligent og large. De har alle indbygget kontraventil. Med undtagelse af standardmodellen har de alle vakuumstyring og intelligent elektronik til parameterindstilling. Den intelligente variant giver også muligheder for overvågning via IO-forbindelse. Her kan data lagres og benyttes til advarsler, så produktionsstop kan undgås.

Ejektorerne er velegnede til pick and place-applikationer med korte cyklustider til håndtering af tætte og let porøse materialer. Sugekapaciteten er på mellem 35 og 195 l/min.

Aventics har lang erfaring med både komponenter til pneumatik og vakuumteknik. Sortimentet omfatter vakuumgeneratorer, sugekopper og vakuumtilbehør. Aventics’ tekniske værktøjer indeholder et program, som beregner antallet af sugekopper og hvilken ejektorkapacitet, en applikation kræver. 

Om AVENTICS

Aventics er en af de førende producenter af pneumatikkomponenter og pneumatiksystemer samt kundetilpassede anvendelsesformål. Som pneumatikspecialist fremstiller virksom-heden produkter og tjenester til industriel automatisering især inden for Commercial Vehicles, Food & Beverage, Railway Technology, Life Sciences, Energy og Marine Technology.

Takket være integrering af elektronik, anvendelse af fremtidssikret materiel og fokus på aktuelle områder som maskinsikkerhed og industri 4.0 er Aventics en sand spydspids, når det gælder brugervenlig og intelligent teknologi.

Aventics har over 150 års erfaring med pneumatik og beskæftiger ca. 2.000 medarbejdere på globalt plan. Virksomheden er repræsenteret i over 90 lande med egne salgsorganisationer samt forretninger og har derudover produktionsanlæg i Tyskland (Laatzen), Frankrig (Bonneville), Ungarn (Eger), USA (Lexington) og Kina (Changzhou). Aventics er certificeret i henhold til ISO 9001 og ISO/TS 16949 i forhold til kvalitet, ISO 14001 i forhold til miljøstyringssystem samt ISO 50001 i forhold til energistyringssystem.

Yderligere oplysninger fås på www.aventics.dk

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.