Skip to main content

Aventics skaper smartere vakuum med mindre luft

Pressmeddelande   •   Mar 08, 2018 09:52 CET

Kompaktgenerator ECD

Den nye kompaktejektoren har lavere luftforbruk, men samtidig høyere sugekapasitet og lavere arbeidstrykk enn forgjengerne. Enda en fordel er det brukervennlige displayet.

Produktvarianter for ulike behov
Kompaktejektoren finnes i fire varianter: basic, smart, intelligent og large. De har alle innebygget tilbakeslagsventil. I tillegg har alle utenom basisvarianten vakuumvakt og smart elektronikk for innstilling av parametere. Den intelligente varianten gjør det også mulig med overvåking via IO-link. Her kan dataene lagres og brukes til advarsler, og dermed unngås produksjonsstans.

Ejektorene er egnet for ”pick and place-applikasjoner” med svært korte syklustider for håndtering av tette eller lett porøse materialer. Sugekapasiteten er mellom 35 og 195 l/min.

I tillegg til pneumatikkomponenter, har Aventics også lang erfaring innen vakuumteknikk. Sortimentet omfatter vakuumgeneratorer, sugekopper og vakuumtilbehør. Aventics Engineering Tools inneholder et beregningsprogram som kan brukes for å bestemme antall sugekopper og hvilken ejektorkapasitet som behøves i en applikasjon. 

Om AVENTICS

Aventics er en ledende produsent av pneumatiske komponenter og pneumatiske systemer samt spesialtilpasninger. Som spesialist innen pneumatikk produserer selskapet produkter og tjenester for industriell automatisering med fokus på Commercial Vehicles, Food & Beve rage, Railway Technology, Life Sciences, Energy og Marine Technology.

Takket være elektronikkintegrering, bruk av fremtidsrettet materiale og fokus på aktuelle områder som maskinsikkerhet og industri 4.0, er Aventics virkelig i forkant når det gjelder brukervennlighet og intelligent teknologi.

Aventics har over 150 års erfaring innen pneumatikk, og sysselsetter ca. 2000 ansatte over hele verden. I tillegg til fabrikker i Tyskland (Laatzen), Frankrike (Bonneville), Ungarn (Eger), USA (Lexington) og Kina (Changzhou) er selskapet representert i over 90 land med egne salgsorganisasjoner og forhandlere. Aventics er sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO/TS 16949 for kvalitet, ISO 14001 for miljøstyringssystem og ISO 50001 for energistyringssystem.

Du finner mer informasjon på www.aventics.no

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.