Skip to main content

Aventics tar grep om tre, papp og glass

Pressmeddelande   •   Mar 01, 2018 10:27 CET

Flertrinnsejektor EMSFlertrinnsejektor EMS

Lavere vekt og lyd er ytterligere fordeler med den nye ejektoren. I basismodulen kan det integreres to dysepatroner og opp til tre moduler kan monteres sammen for å øke vakuumnivået ved behov.

Produktvarianter for ulike materialer
Flertrinnsejektoren finnes i to varianter: høy gjennomstrømning (HF) eller høyt vakuum (HV). HF er ideelt for utette objekter, for eksempel ved flytting av sponplater i trebearbeidingsindustrien og håndtering av papp i emballasjeindustrien. Varianten HV gir et høyt vakuum og er konstruert for svært tette og slette materialer som glass eller metall. Ved å velge riktig ejektor, oppnås det en luftbesparelse.

Installeringen er enkel. Montasjeretningen er valgfri og det er bare behov for to tilkoblinger: trykkluft og vakuum. Den modulbaserte konstruksjonen gjør at ejektoren er enkel å demontere, noe som forenkler service og rengjøring.

I tillegg til pneumatikkomponenter, har Aventics også lang erfaring innen vakuumteknikk. Sortimentet omfatter vakuumgeneratorer, sugekopper og vakuumtilbehør. Aventics Engineering Tools inneholder et beregningsprogram som kan brukes for å bestemme antall sugekopper og hvilken ejektorkapasitet som behøves i en applikasjon.

Om AVENTICS

Aventics er en ledende produsent av pneumatiske komponenter og pneumatiske systemer samt spesialtilpasninger. Som spesialist innen pneumatikk produserer selskapet produkter og tjenester for industriell automatisering med fokus på Commercial Vehicles, Food & Beve rage, Railway Technology, Life Sciences, Energy og Marine Technology.

Takket være elektronikkintegrering, bruk av fremtidsrettet materiale og fokus på aktuelle områder som maskinsikkerhet og industri 4.0, er Aventics virkelig i forkant når det gjelder brukervennlighet og intelligent teknologi.

Aventics har over 150 års erfaring innen pneumatikk, og sysselsetter ca. 2000 ansatte over hele verden. I tillegg til fabrikker i Tyskland (Laatzen), Frankrike (Bonneville), Ungarn (Eger), USA (Lexington) og Kina (Changzhou) er selskapet representert i over 90 land med egne salgsorganisasjoner og forhandlere. Aventics er sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO/TS 16949 for kvalitet, ISO 14001 for miljøstyringssystem og ISO 50001 for energistyringssystem.

Du finner mer informasjon på www.aventics.no

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.