Skip to main content

Kanceri i gjirit i përhapur me metastaza – këshilla për pacientët dhe farefisin – Fakta om spridd bröstcancer på albanska

Dokument   •   Aug 28, 2012 08:47 CEST

Kanceri i gjirit i përhapur do të thotë se qelizat e kancerit nga tumori fillestar në gji është përhapur në pjesë të tjera të trupit. Atje, qelizat e kancerit kanë formuar tumore të reja - metastaza. Tumoret e reja më së shpeshti paraqiten në skelet, në mëlçi ose në mushkëri. Kanceri i gjirit i përhapur nganjëherë quhet kanceri i gjirit i metastazuar apo kanceri kronik.
Licens Creative Commons erkännande (?)

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://www.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.