Skip to main content

Titta närmare på Arningestationen med miljön i fokus

Nyhet   •   Okt 15, 2012 15:10 CEST

För ett par veckor sedan var det officiell invigning av Statoils nya fullservicestation i Arninge. Stationen är byggd med fokus på miljö och energieffektivisering.

När vi bygger en ny modern drivmedelsstation är miljön alltid i fokus. Speciellt på nya Statoil Arninge i Täby, där vi har använt oss av nya idéer och tekniska lösningar. Allt syns inte utanpå. För att se hur vi minskar påverkan på miljön behöver man också gå under ytan. För att kommunicera mera kring hur vi idag bygger en modern drivmedelsstation har vi tagit fram en egen webbsida för Statoil Arninge. Där kan man dyka ned för att läsa mer om sedumtak, solpaneler och torv för rening.

Statoil Arninge är den femte fullservicestationen i år som Statoil invigt. Den har förutom miljöprofilen även en cafédel där man kan ta en välbehövlig paus längs vägen. Den nya stationen är en utveckling av Statoils framgångsrika koncept vilket bland annat innebär stora glasade fönsterpartier och fler toaletter.

Området Arninge står inför en spännande och expansiv utveckling. Här kommer att byggas cirka 3 000 bostäder, ett nytt resecentrum och ett utvidgat handelsområde.

Om du vill läsa mer om Arninge kika in på www.statoil.se/arninge

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera