Skip to main content

Senter for IKT i utdanningen - ny kompetansepartner til SETT

Pressmeddelande   •   Maj 25, 2016 10:06 CEST

På kort tid har SETT, Skandinavias største fagkonferanse og messe innen moderne og innovativ læring, blitt en stor suksess i Sverige. Nå etableres SETT i Norge i samarbeid med Utdanningsforbundet.

Konferansen ønsker å skape en arena for å løfte fram det fremste som skjer i skolen innen både digitale og andre verktøy for læring og utvikling. Målet er å inspirere, motivere og lære av hverandres praksis og bidra til erfaringsutveksling. Konferansen har som mål å presentere det beste fra moderne og innovativ undervisning og skoleledelse.

– Med Senter for IKT i utdanningen har SETTdagene fått inn enda en viktig kompetansepartner som vil bidra i arbeidet med å lage en spennende møteplass for norsk skole og barnehage, sier konferanseansvarlig Frida Monsen.

- IKT-senteret er opptatt av å bidra til kompetanseutvikling, sier kommunikasjonsdirektør Vibeke Kløvstad i Senter for IKT i utdanningen. Hun mener det er viktig å utvikle flere arenaer der lærere og barnehagepersonell kan møtes og for erfaringsutveksling, og tror SETT vil være et viktige bidrag til dette.

SETT arrangeres den 28.–29. november 2016 på Norges Varemesse på Lillestrøm.Konferansen arrangeres av Easyfairs og Rektorsakademien Utveckling (RAU) i samarbeid med Utdanningsforbundet. Mer info finner du her www.settdagene.no

For mer informasjon kontakt:
Lina Hann, prosjektleder, SETT, lina.hann@easyfairs.com +46 8 506 650 02
Vibeke Kløvstad,Kommunikasjonsdirektør,Senter for IKT i utdanningen +47 934 59 860
Frida Monsen, Innovative Learning Manager, frida@rautveckling.se +46 70-769 65 75
Ann Britt K Berlin, Utdanningsforbundet, Ann.Britt.Berlin@utdanningsforbundet.no +47 24 14 20 74
www.settdagene.no


Om Artexis Easyfairs

Easyfairs er en del av Europas største messeselskap Artexis Easyfairs Group og arrangerer et 50-talls egne messer hvert år i Sverige. Artexis driver to av landets mest moderne messeanlegg – Kistamässan og Malmömässan.
Les mer på www.artexiseasyfairs.com

Om Rektorsakademien Utveckling
RAU, Rektorsakademien Utveckling, er basert i Stockholm og driver med utviklingsprosjekter, lederutvikling, kreativitetsutvikling, omverdensovervåkning og opinionsdannelse innenfor rammene for svensk skole, arbeidsliv og framtid. Vår idé er å bidra til at skoler og bedrifter utvikles i takt med samfunnsutviklingen og samtiden. RAU ble grunnlagt i 2011 av Fredrik Svensson og har siden starten rukket å starte en rekke viktige utviklingsprosjekter.
Les mer om RAU og øvrige prosjekter.

Om Utdanningsforbundet
Utdanningsforbundet er den største arbeidstakerorganisasjonen for fagfolk i skole og barnehage. Vi kjemper for unges rett til en god utdanning. Vi jobber aktivt for at lærere og ledere i barnehage, grunnskole, videregående, høyskoler og universiteter skal ha gode lønns- og arbeidsvilkår.
Les mer på www.utdanningsforbundet.no

Om Artexis Easyfairs
I tråd med målsettingen Visit the future gjør Artexis Easyfairs det mulig for bedrifter og publikum generelt å besøke fremtiden ved å skape attraktive møteplasser som oppfyller deres behov og presenterer løsninger i beste tenkbare format.

Gjennom Easyfairs organiserer konsernet i dag 125 arrangementer i 18 land (Algerie, Belgia, Danmark, De forente arabiske emirater, Finland, Frankrike, Kina, Nederland, Norge, Portugal, Russland, Singapore, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tyskland og Østerrike).

I konsernets nordiske region inngår varemerker som Apotek & Egenvård, BostadsrättsMässan, Butikkleverandør, Byggmässan, Caravan Stockholm, Comic Con Stockholm, Comic Con Copenhagen, e-Commerce, Eiendomsmessen, Elmässan, Ekobygg, Ekonomi & Företag, Empack, Fastighetsmässan, Fastfood & Café, ICTexpo, Microsoft TechDays, MVTe, Möten & Events, Økobygg, Promotionmässan, Restaurangexpo, SETT, Shop Nordic, Sign & Print, Sportfiskemässan, Talous og VVS-mässan.

Artexis driver åtte messeanlegg i Benelux-landene og Norden (Gent, Antwerpen, to anlegg i Namur, Mechelen-Brussels North, Mons, Stockholm og Malmö). I regnskapsåret 2015–2016 har konsernet over 435 ansatte og anslås å omsette for over 115 millioner euro.

Artexis Easyfairs vil være møte- og messebransjens mest innovative, fleksible og effektive arrangør. For å nå dette målet ansetter vi engasjerte medarbeidere, bruker best mulige markedsføringsverktøy og teknologiske løsninger samt utvikler sterke varemerker. Visit the future with Artexis Easyfairs".

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://www.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.