Press release -

Rüzgara karşı xpuff yanınızda!

-Yeni akıllı telefon aksesuarı rüzgarın sesini engellerken rahatsız edici sesleri de azaltıyor

Günümüzde sürekli iletişim durumda bulunmamız ve hareket halindeki olmamız, teknolojik aletlerin ve sosyal etkileşimin de birbirine uyum sağlamasını gerektiriyor. Telefon kulaklığının kablosuna takılan xpuff, rüzgar yüzünden ortaya çıkan rahatsız edici sesleri gideriyor. Xpuff şimdi IndieGoGo'da başlıyor.

xpuff, rüzgar sesini bloke eden ve hışırtı gibi sesleri azaltan yeni bir cep telefonu aksesuarı. “Puff” kısmı telefon kulaklığının mikrofon ve ses kontrol parçasına ekleniyor ve istenmeyen sesler filtrelenip yok oluyor. Sonuç olarak daha yüksek kalitede telefon görüşmeleri ve video ve ses kayıtları ortaya çıkıyor.

“Fırtınalı bir günde köpeğim ile yürüyüş yapıyor ve aynı zamanda arkadaşım Jochen ile telefonda konuşmaya çalışıyordum. Rüzgar sesi devamlı konuşmamızı böldüğünden Jochen beni bir türlü duyamıyordu. “Yeter artık!” dedim ve bu soruna bir çözüm aramaya başladım. Jochen ve ben xpuff’ı bu sorunu gidermek için geliştirdik. Ürünümüzü Ocak ayında piyasaya sürmek bize ayrıca uygun geldi, kuzey ülkelerinde hava baya kasvetli oluyor. İsveç’in kışlarını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz!” diye açıkladı CEO ve kurucu Lukas Belsander.

Ses dolayısıyla ortaya çıkan rahatsızlıkları gidermek genelde zor bir iş, ama xpuff gayet basit ve analog bir yapıya sahip. Apple EarPod telefon kulaklıkları ile uyumlu olan bu akıllı telefon aksesuarı üç parçadan oluşuyor, çift parçalı sert bir kapak kısmı ve yumuşak bir iç köpük. Xpuff’ı kullanmak için bu köpük, kulaklık kablosunun mikrofonuna sarılıyor ve kapağın alt ve üst parçalarıyla yerine sabitleniyor. Xpuff kolayca çıkartılabilir ve ayrıca geri dönüştürülebilir. Ürünün tasarımı patentlidir ve maksimum performansına ulaşmak için revize edilmiştir. Xpuff, SP (İsveç Teknik Araştırmalar Enstitüsü) tarafından denenmiş ve 4 – 12 m/s arasırüzgar sesinde %70 – 76 azalma olduğu gözlemlenmiştir.

“Piyasada xpuff benzeri birkaç ürün bulunmakta ama çoğu sadece köpükten oluşuyor. Arkadaşlarımızla yürürken, koşarken, bisiklete binerken ve yelken yaparken uyguladığımız deneylerde de fark ettik ki sadece köpük ürünü pürüzsüz yapmak için yeterli değil. Xpuff fermuar sesini ve sakal hışırtısını bile engelleyebiliyor! Özellikle kentsel bölgelerde aktif yaşam tarzına sahip olanlar için hayatı biraz daha olsun kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Belki çok da fazla gezmeyi sevmeyen insanlar bundan sonra daha fazla yürüyüş yapmayı tercih edebilir. Kim bilebilir? ” diye açıkladı yaratıcı direktör ve kurucu Jochen Lavéno Mangelsdorff.

Çoğunlukla Stockholm’un köprüleri ve rıhtımlarında yapılan bir yıllık prototip denemelerinden sonra xpuff sonunda dünyadaki telefon görüşmelerini iyileştirmeye hazır. Üretime başlamak için xpuff ekibinin bir IndieGoGo kampanyasıyla 10 000 USD toplaması gerekiyor.

IndieGoGo  kampanyası, şimdi aktifLİNK

Ürünü satışa sunulmadan önce denemek için bizimle iletişime geçiniz.

İnternet sitesi: thexpuff.com

Resimler ve film: mynewsdesk.com/se/formthesolution

Sosyal media: facebook.com/theXpuff | instagram.com/theXpuff

Daha fazla bilgi veya röportaj için lütfen iletişime geçiniz.

Ela Battal

+46 (0) 72 889 40 48

ela@thexpuff.com

Related links

Categories

  • türkçe

Xpuff Hakkında

Xpuff rüzgar gibi rahatsız edici sesleri filtreleyerek engelleyen ve azaltan, bu şekilde telefon görüşmelerinin kalitesini arttıran bir akıllı telefon aksesuarıdır. Ürün İsveçli girişimci ve endüstriyel tasarımcı ikilisi Lukas Belsander ve Jochen Lavéno Mangelsdorff tarafından tasarlanıp geliştirilmiştir. Xpuff markası ve patenti, aynı ikili tarafından kurulmuş ve işletilen Form The Solution adlı firmaya aittir.

Form The Solution

Philosophy

Question everything - Everyday situation drives us to question and rethink how things are and is made.

Learn from the past – Our passion for old-school ways and forgotten methods and techniques is truly inspiring us.

Solutions in life - Our goal is to change and improve with a feel of an obvious and effective solution that enhances the user’s quality of life.

Love for the future – The combination between creativity and business thinking allows us to change today and create the future of tomorrow. 

Contacts

Ela Battal

Press contact Copywriter, Communications & Public Relations Communications & Public Relations, Copywriting, Editing, Translation, Research +46728894048

Jochen Laveno Mangelsdorff

Press contact Creative Director & Co-Founder Design & Communication +46708424891