Nyhet -

Bajen vann bortamatchen mot Gustafs

Bajen dominerade hela matchen och Gustafs hade egentligen bara en chans efter en långboll i andra halvlek, men dels avstyrde Emelie i målet och dels stod det redan 3-0 till Hammarby då.

Det var en svårspelad och trög plan och det märktes att Bajen inte var vant vid underlaget. I den tjugofemte matchminuten tryckte Josefin Nordin in första ledningsmålet efter ett motlägg i straffområdet och förarbete av Emma Jansson. Efter dryga halvtimmen gjorde Josefin sitt andra mål för dagen efter en liknande situation.

I andra halvlek höll Josefin på att göra hattrick, men den snygga bredsidan i nätet dömdes bort för offside. Istället blev det Emma Jansson som gjorde 3-0 efter en retur på ett av Josefins skott.

Hammarby dominerade matchen totalt och Rosie Malone-Povolny var bäste spelare i Hammarby.