Skip to main content

Multikopter-SM 2015: Finalisterna före start.

Bild   •   Maj 30, 2015 17:46 CEST

Från vänster: Vincent Ricknell, Linus Suoranta, Adam Fredriksson, John Vasquez, Josef Wernersson, Kim Andersson, Fredrik Thor, Tobias Johansson, Christoffer Andersson, Anders Ekholm, Simon Andersson, Jonas Jardfelt.
Licens Användning i media (?)
Storlek 4,39 MB
Format .jpg
Bildmått 3500 x 2090 pixlar

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar


By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="">Privacy Policy</a>.