Skip to main content

Bærekraft, biofilisk design og håndverk i fokus for Interface på møbelmessen

Nyhet   •   Jan 20, 2017 11:32 CET

World Woven fra Interface

Nå er det tid for årets møbelmesse!

Trenden miljø og gjenvinning vil bli sterk i 2017. Og det passer fint for Interface. Vi har fokusert på miljø og bærekraft i flere tiår, er lidenskapelig opptatt av å skape bærekraftige produkter selv, men også for å inspirere andre til å gjøre det samme. Hvordan tar vi noe negativt og gjøre noe positivt? Hør oss fortelle det på Stockholm Furniture Fair 2017.

Deler av ekotrenden er å bringe naturen inn, biofilisk design som det kalles. Kom inn og føl naturen! En annen gren i ekotrenden er ekte håndverk. Vår nyeste kolleksjon World Woven henter inspirasjon fra hele verden; fra fargene og mønstrene på Yorkshire landsbygda til de vakre håndvevde, japansk Saorimønster. Resultatet er en fantastisk blanding av farger, design og mønster.


På messen er våre engasjerende og kunnskapsrike selgere, og vår konseptdesigner, klare til å gi deg råd og hjelp. Vårt håp er at vi kan inspirere deg i dine fremtidige prosjekter. Vi hjelper deg mer enn gjerne!


PS! Du har ikke glemt å melde deg på til vår fest tirsdag kveld? Registrer deg her http://info.interface.com/event-steelcase-interface


Vi er på Stockholm Furniture Fair hver dag fra 7. til 11. februar. Besøk oss på stand A16: 11!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera