Skip to main content

Velkommen til Designers Saturday hos Interface!

Nyhet   •   Aug 14, 2015 09:00 CEST

Det finnes mye å se fram til lørdag og søndag 5. og 6. september

Designers Saturday Oslo er ikke en tradisjonell messe. I 2015 deltar 180 utstillere, ikke i en stor messehall, men fordelt på 28 showroom, på 10 stoppesteder i Oslo sentrum. Et stort antall gratis busser trafikkerer DS-bussruten hele helgen.

På Designers Saturday inviterer ledende skandinaviske og internasjonale produsenter sine profesjonelle kontakter til siste nytt, til nye utstillinger, lanseringer og sosial mingling. På Designers Public Sunday er alle velkommen. Hopp av bussen der du ønsker og velg dine showroom, se de beste nyhetene og treff ekspertene.

Interface åpner sine dører på busstopp 6, på Navet Designsenter. Vi har akkurat installert nye inspirerende teppefliser i vårt showroom og vil gjerne vise deg våre fantastiske høstnyheter! Du kan få inspirasjon til dine helt egne indre ideer, eller du kan spisse til dine allerede bra ideer med tips fra vår Concept Designer. Det er ikke vanskelig å gå i gang med våre fantastiske teppefliser, men høstens nyheter er noe utenom det vanlige. Kom inn og få en smaksprøve!

Du treffer helt sikkert på mange kjente underveis - arkitekter, interiørarkitekter og designere hilses på og småprates med, i tillegg til skandinaviske møbelvenner man sjelden ser ellers i året.

Vi håper at du legger veien forbi og vi gleder oss til å se deg.

Inspirasjonshilsener fra Interface

PS! Kom innom vårt Showroom og vær med i vår konkurranse. Vi lotter ut et hotellopphold på Juvet Landskapshotell for 2 personer der dere kan nyte av den fantastiske naturen og arkitekturen! Det er også her filmen Ex Machina er filmet. Gløm ikke å ta med ditt visittkort, vi ses!

Gratis DS-busser går hvert 10 minutt fra alle stoppesteder, begge veier. Klikk her for å se hvor stoppene er

Klikk her for å lese mer om Interface høstnyheter

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera