Pressmeddelande -

Øresundsmester 2014

For at få flere løbere til at prøve nye løb på den anden side af Øresund, har fire 10km. gået i samarbejde om et nyt koncept: Øresundsmester.

Løbene der er med i samarbejdet er Lundaloppet den 10 maj (Lund, 20km. fra Malmø), MalmöMilen den 14 juni, Friløbet i København den 21. september og Griseløbet, Lyngby, den 28 september.

For at kunne være med i konkurrencen skal man deltage i mindst tre af de fire løb, og der vil være mere præmier til en værdi af mere end 50.000 kroner til 15 hurtigste mænd og damer.

Det vil være total tiden af de tre løb der gælder. Det vil sige at tiderne fra de tre bedste løb bliver lagt sammen, og løberen med den bedste tid vinder 10.000 kroner, og der vil være præmier helt ned til 15. pladsen.

“Vi syntes det er synd at der ikke er flere svenske løbere der prøver de mange danske løbstilbud der er på den anden side af Øresund, og vi syntes også at vores løb her i Sverige sagtens kan stå mål med de danske løb og vi vil meget gerne se flere danske løbere her i Sverige” siger løbsarrangør af MalmöMilen Anders Sjöberg.

Første løb i serien er Lundaloppet i Lund den 10. maj, og alt bliver afgjort ved Griseløbet i Lynbgby den 28. september.