Skip to main content

En ny lottotjeneste i Danmark

Pressmeddelande   •   Jun 12, 2019 18:22 CEST

Lottotal.dk er en service, der er udviklet til at dække et behov på internettet. Der har ikke har været noget indlysende sted for dig, der elsker Lotto i alle dets former. På Lottotal vil vi selvfølgelig rapportere de rigtige lotto tal, men vi vil også opbygge statistikker om de forskellige spilformer for at kunne vise kolde og varme tal og tilbyde tips og statistikker for fremtiden, for hver eneste spilformular.

Vi har allerede startet tjenesten med resultater for Danske Spils udvalg af lotteriprodukter, men vi forventer at udvide med flere lotteriformer for at gøre det let for alle spillere, så de kan gå til den samme side for at se om de har vundet - uanset hvilken side spillet er implementeret på eller hvilket lottospil du spillede på.

Vi ser lyst frem på fremtiden, og hjemmesiden udvikler sig konstant. I den nære fremtid har vi lancering af statistikker for varme og kolde tal for de forskellige former for spil, så hvis det ikke allerede er oppe på dit første besøg, ser vi frem til det næste.

Indtil de statistiske tjenester er i gang, er du hjerteligt velkommen på Lottotal for blot at rette din kupon ved hjælp af vores fuldt fungerende resultattjeneste, som allerede er i gang, hvilket forhåbentlig gør dit liv som lottopiller nemmere.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.