Skip to main content

Find floorball udstyr til bedre priser online

Pressmeddelande   •   Jun 08, 2019 12:49 CEST

Når du vælger en kølle/stav til floorball, skal du tage hensyn til længden af akslen, design og stivhed og krumning af bladet. Din spillestil påvirker også hvilken kølle passer bedst til dig. At vælge en kølle med den rigtige længde er meget vigtigt. Med en for kort kølle vil du ikke få fuld styrke i skudene, og hvis køllen er for lang, vil din boldkontrol blive forringet. Når det kommer til bøjning, kan du også vælge mellem en dybere bøjning eller et lidt kortere blad. Mange tror, at et stift blad giver bedre boldkontrol, mens et mere buet blad oftere passer til spillere, der skyder meget.

Er du på udkig efter billigt udstyr til floorball? Så er du kommet til det rette sted! På floorballudstyr.dk kan du finde de alle de ting, du har brug for. Her kan du også sammenligne priser hos forskellige butikker, der sælger floorball udstyr, og på den måde kan du få det bedste tilbud. Du skal blot beslutte dig for hvad du vil have, bestille det og så kommer det direkte i din postkasse.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.