First Hotels

First Hotels styrker salgsorganisasjonen

Nyhet   •   Okt 29, 2010 13:30 CEST

First Hotels AS styrker salgsorganisasjonen ytterligere og har nylig ansatt Cyril Bricaud som ny Director of Regional Sales i Norge.

Bricaud kommer fra flyindustrien og har mer enn 15  års erfaring fra salg og ledelse. De siste årene har han jobbet som Country Manager i Trust forwarding, et speditørfirma eid av SAS Cargo Group A/S, hvor han blant annet har jobbet med utviklingen av det norske markedet innenfor logistikk av Pharma, Newspapers, Parcel og Perishable industriene.

Cyril Bricaud har tidligere vært General Manager, Sales & Marketing i SAS Cargo i Norge, Europa og Midt-Østen og har blant annet utviklet SAS Cargos brand, produkt, kvalitet, agentsamarbeid og kundeportefølje.

 – Jeg er glad for at vi har ansatt en så erfaren och kompetent salgsleder til vår salgsorganisasjon i Norge. Jeg er overbevist om at Cyril vil bli et positivt bidrag til teamet og jeg er sikker på at dette vil styrke vår salgsfremgang ytterligere til den veksten vi opplever, uttaler Lennart Johansson, VP Sales, Marketing & Revenue.

Bricaud er opprinnelig fransk, og har sin utdannelse fra Forsvaret og Høyskole i Toulouse, Frankrike Han tiltrådte stillingen i midten av oktober.