Team Olivia

Handicaphjaelp Danmark byter namn.

Nyhet   •   Aug 17, 2013 10:39 CEST

HandicapHjælp Danmark har siden 2004 leveret hjælperordninger af høj kvalitet til danske kommuner og regioner. De seneste år har HandicapHjælp Danmark desuden løst en række udfordringer for kommuner som ikke er relateret til fysisk handicappede. For at tydeliggøre bredden af virksomhedens ydelsesportefølje skifter HandicapHjælp Danmark 05/09/2013 navn til Olivia Danmark.

HandicapHjælp Danmark, der er privat leverandør af hjælpeordninger for borgere med handicap, har siden 2004 hjulpet hundredvis med fysiske handicap eller psykiske lidelser til en lettere hverdag med større frihed.

Virksomhedens succesfulde udvikling bliver nu understøttet af det nye navn Olivia Danmark, der skal være med til at sikre at man i endnu højere grad bliver en valgmulighed for kommunale samarbejdspartnere med borgere der har det svært.

"Det giver utrolig god mening at skifte navn når vi ikke længere udelukkende levere hjælp til mennesker med handicap. Efterhånden som vores faglighed er vokset og vi har opnået den nødvendige tillid i kommunerne, løser vi mere og mere komplicerede opgaver. Det gælder både inden for handicap men også i høj grad inden for psykiatrien," siger Kristian Emborg, adm. Direktør i HandicapHjælp Danmark.

Nyt navn skal sikre vækst og komme borgerne til gode
I 2012 blev HandicapHjælp Danmark en del af en stor nordisk sundhedsplatform med mere end 6000 ansatte under navnet Team Olivia. Dette navn har da også inspireret da der skulle vælges ny identitet.

"Det er klart vi har kigget på hvad der var mest logisk nu og i fremtiden. Det smagte bare rigtigt med Olivia Danmark" udtaler Kristian Emborg og understreger at det ikke har været et ønske fra de svenske ejere "nej, vi har kommet med ideen og de var naturligvis med på den, men ideen var vores."

Team Olivia har en ambition om at vokse og derfor passer navneskiftet fint.

"HandicapHjælp Danmark har valgt at skifte navn til Olivia Danmark og det ser jeg som en naturlig udvikling for en virksomhed af den kaliber. Når man har en ambition om at levere det bedste produkt og efter mange kommunale samarbejdspartneres mening også gør det, har man en forpligtelse overfor dem der ikke kender en, til at gøre opmærksom på hvad man kan. Det er klart en begrænsning med navnet HandicapHjælp Danmark når man skal arbejde med misbrug eller psykisk syge ligesom en kørestol i logoet ikke giver de rigtige associationer for den gruppe."  Udtaler Karsten Inde, Stifter af Team Olivia.