Maria.com

Maria Bingo Cruise 2010

Nyhet   •   Feb 16, 2010 17:32 CET

Helt eksklusivt for vores spillere inviterer Maria på et lækkert luksuscruise tur/retur København-Oslo fredag den 26. marts til søndag den 28. marts 2010!

Mød dine medspillere og de herlige Chat Moderatorer til en festlig og gastronomisk weekend på havet, hvor vi hygger, spiller bingo, lærer hinanden bedre at kende og får helt nye venner! Alle bliver indlogeret i flotte enten enmands- eller dobbeltkahytter (valgfrit) med havudsigt og eget bad. Maria står for indlogering, en lækker menu til alle måltider inklusiv øl eller vin til maden, samt et spændende program i Oslo.

Skynd dig! Der er begrænset antal pladser, men ubegrænset hygge og fest!

Sådan kan du deltage i konkurrencen:
1. Blogindlæg – vind en billet til dig og en bingoven! Lav et blogindlæg inden søndag den 21. februar kl. 20.00, og fortæl hvorfor lige netop du burde vinde en billet. Vi trækker lod om 5 billetter blandt de bedste og sjoveste blogindlæg, og hver vinder får lov til at tage en Mariabingo ven med!

2. Lav en indsætning mellem fredag den 12. februar kl. 18.00 og søndag den 21. februar kl. 20.00.

Alle, der laver en indsætning i dette tidsrum, deltager i konkurrencen om 1 ud af 10 billetter til Maria Bingo Cruise!

Gå direkte til bloggen!

Om Maria Bingo
Maria Bingo er den næststørste online-bingohal i Norden kun overgået af de statslige monopoler. Maria Bingo tilbyder hver dag 75 kuglers-, 90 kuglers- og mønsterbingo samt nye tilbud og konkurrencer. Maria Bingo har et stort community for sine spillere, chatmoderatorer på alle lokale sprog og support hver dag. Maria blev grundlagt i 2006 og findes i dag på 25 forskellige sprog . Maria ejes af Unibet Group, som er børsnoteret på NASDAQ OMX Den Nordiske Børs i Stockholm.