Cherry

Norgesspill utfordrer Norsk Tipping

Nyhet   •   Nov 29, 2016 11:54 CET

Idag lanseres Norgesspill, et selskap som har som hensikt å være en utfordrer til Norsk Tipping. Selskapet er eid av Cherry Malta Ltd, et av Europas ledende spillselskaper i sin tur är børsnotert i Stockholm via Cherry AB, og er et resultat av sammenslåingen av Spilleautomater.com og gamle Norgesspill.com.

- Vi tror ikke at spillmonopolet vil bli snarlig avviklet, men at det skjer er vi overbevist om. Tidspunktet er ikke avgjørende, om det blir i år eller om fire år er ikke så viktig. Det som er viktig er at vi kommer til å være klare når det skjer, sier Kim Larsen, Norgessjef i Cherry.

I sin politiske plattform fra 2013 varslet regjeringen at en lisensordning for utenlandske spillselskaper vil bli utredet. Selv om overgangen fra spillmonopolet til en lisensordning fortsatt ligger en stund frem i tid, har Norgesspill som ambisjon å være blant de første som søker og får innvilget lisens i Norge. Norgesspill ønsker allerede nå å være forberedt ved å etablere seg som en aktør som kan konkurrere med Norsk Tipping.

Norgesspill er i dag registrert og lisensiert på Malta. Lisensen er kontrollert og godkjent av maltesiske myndigheter. Frem til monopolet er opphevet vil vi operere fra Malta, men nordmenn kan allerede i dag benytte seg av samtlige spilltilbud. - Vi er en underholdningsleverandør som setter spillerne og spillopplevelsen i sentrum, forsikrer Kim Larsen. Allerede i dag tilbyr vi våre spillentusiaster langt bedre produkter enn Norsk Tipping.

Norgesspill er også de første i landet som har opprettet et eget spillerpanel. Dette er en gruppe av og for spillere som gir fortløpende tilbakemeldinger på produktene til Norgesspill.
- Vi tar våre spillere på alvor, avslutter Larsen.

Kontaktperson:
Kim Larsen, Norgessjef i Cherry
Mobil: 978 77 489 | Epost: kim.larsen@cherrygroup.com