Skip to main content

Ole Lyngaard Copenhagen.

Nyhet   •   Nov 03, 2010 09:00 CET

På ny och större yta på NK Juvelsalong presenterar Ole Lyngaard Copenhagen sin senaste kollektion Lotus. Smycken som fokuserar på färger, kontraster och en mix av metaller i en lyxig bohemisk stil.

Slut med mørke tider og krise stemning – i den nye smykkeserie fra Charlotte Lynggaard fokuseres der på farver og kontraster.

 Fra den første streg på Charlottes skitse, for næsten 3 år siden, stod det klart, at hun fokuserer på farver, kontraster og et miks af metaller. Herfra fulgte endeløse skitser, og modeller, indtil en endelige ring lå færdig på guldsmedeværkstedet i Hellerup. Denne ring var udgangspunktet til Charlotte Lynggaards nye smykkekollektion – LOTUS.  ”Jeg trænger til farver og kontrast til det mørke som har været udgangspunktet for ringserien LOTUS i et Gipsy style udtryk. Min drøm har været at kreere en ring serie i et luksus Boheme univers, med ringe du kan bære alene eller sammensætte flere ringe, kæder eller vedhæng”. 

 En væsentlig inspirationskilde for Charlotte til udviklingen af serien har ligeledes været tilværelsens mange kontraster. ”Jeg designer gerne ud fra kontraster om det gælder indretning, beklædning eller her min seneste smykkekollektion. Kontrasten i farver, stilarter, det moderne med det klassiske, det vilde med det stilfulde eller det enkle med det vovede”. 

 ”Mine forventninger til og ambitioner for netop denne serie har været meget høje. Det har derfor været svært at lægge fra sig og det har krævet mange måneders slid for mit eget og alle guldsmedenes vedkommende. At stille mig tilfreds i denne sammenhæng er ikke nemt. Men, vi kan alle hos Ole Lynggaard Copenhagen være stolte over resultatet der er et enestående håndværksmæssigt design”.

 Charlotte fortsætter; ” Denne serie har været helt speciel for mig, både fordi den har været design og håndværksmæssigt utrolig udfordrende og fordi vi har været verden rundt for at finde de helt rigtige stene, og hundredvis af stene er fravalgt. Serien består af Ametyster i flere nuancer, månesten i tre nuancer, turmaliner i røde og grønne, rosakvart, calcedoner, koraler, akvamariner i blå og grønne farver, topaser i mørke og lyse, carneoler, rotilkvarts, røgkvarts - at begrænse sig har været meget svært. Da ideen netop er at man skal kunne sætte ametyst, en carneol og en topas sammen i en bukket. Ringene fungerer lige fint om de bæres sammen eller alene”.

 I Charlotte Lynggaard´s ”Gipsy kollektion”, finder du et bredt udvalg af designkæder, vedhæng, øreringe og ringe. Ringene findes i 4 størrelser og kombineres i rødguld, rosaguld og sølv. Og, som med de fleste af Ole Lynggaard Copenhagens smykker, kan du skabe dit eget personlige look, for med de mange forskellige ringe, findes der over 100 kombinationsmuligheder – dermed er individualisme igen i fokus. Noget der kun kan lade sig gøre når vi har produktionen helt tæt på – lige her i Danmark.      

 Fakta om LOTUS smykkekollektionen:

 Lotus ringen findes i mere end 100 kombinationsmuligheder. Dette kan kun lade sig gøre, når vi har    

        produktionen helt tæt på.

  • Ole Lynggaard Copenhagen har den primære smykkeproduktion i Danmark
  • Til Gipsy-style & Lotus kollektionen findes også designkæder, øreringe og vedhæng.
  • Stenene til serien er fundet i hele verden, det kan være vanskeligt at finde den helt rigtige sten fordi størrelse og pris varierer meget. F.eks. er turmaliner en meget dyr sten, og koralen findes ikke, i naturlig Storrelse.
  • Du kan selvfølgelig få Lotus dråber til dit Sweet drops læderarmbånd.
  • Lotus ringene, er med brillanter og er i 18karat rødguld, rosa guld, og nogle i kombination med sort sølv.

Priser ligger fra 7.500,- til 65.000dkr.

 

 

 

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera