Skip to main content

NSG Group lanserer andre utgaven av Glass in Architecture

Pressmeddelande   •   Okt 31, 2016 08:00 CET

NSG Group har lansert den andre utgaven av det prestisjetunge boken Glass in Architecture i forbindelse med årets Glasstec i Düsseldorf 20. til 23 september, 2016.

Boken, hvorav den første utgaven ble lansert i 2011, viser eksempler på noen av verdens mest prestisjefylte arkitekturer, alt fra offentlige bygninger til private boliger. Boken er inspirert av kreativ bruk av glass i moderne bygninger og fokuset er på design hvor arkitekten har kombinert funksjon og holdbarhet med design.

Alle prosjekter i denne utgaven er unik. Alt fra McDonalds paviljongen i sentrum av Rotterdam hvor arkitekten brukt glass for å viske ut grensene mellom inne og ute, til utsiktspunkt 'Le Pas dans le Vide "i de franske Alpene. Viewpoint er en glasbox uten rammer, slik at ingenting forstyrrer den besøkende utsikt over det praktfulle landskapet.

Glass i Arkitektur omfatter en rekke offentlige bygninger, som har brukt glass for å skape et inkluderende miljø for besøkende. Fra Stonehenge Visitor Centre i Storbritannia, til The Academy of Fine Arts i Warszawa, Polen. I hvert eksempel har glasset som arkitekten integrert i designen varierende funksjoner og bidrar til estetikk av bygningene så mye som til holdbarhet ytelse.

Jolanta Lessig, European Marketing Communications Manager på NSG Group: "Arkitekter fra hele verden fortsetter å integrere glass i sin design. Denne boken er et innblikk i deres arbeid og med prosjekter som spenner fra næringsbygg til private hjem og offentlige biblioteker er det klart at glass i arkitektur har uendelig potensial."

"Vi håper Glass in Architecture vil være en påminnelse om hvordan en av 2000-tallets mest fascinerende materialer kan brukes i moderne arkitektur."

    Vi er en av verdens største produsenter av glass til bygg- og bilindustrien. Konsernet ble grunnlagt i 1826 og har siden 2006 vært en del av NSG Group med hovedkontor i Japan.

    Det var Sir Alastair Pilkington som på femtitallet fant opp og utviklet floatglassprosessen, som revolusjonerte fremstillingen av planglass og høynet produktkvaliteten på glass betraktelig.

    Etter at vi ble en del av NSG Group er vi verdens største produsent av plan- og sikkerhetsglass til bygg- og bilindustrien med 48 hel- eller deleide floatglassverk. Konsernet er representert i over 105 land og har produksjon i 30 av dem. Gruppen omsetter for ca. € 4.3 milliarder og har ca. 27 000 ansatte.

    NSG Group investerer hundretalls millioner kroner årlig i forskning, utvikling og kvalitetssikring for fortsatt å lede utviklingen av planglassprodukter. For bygningsindustrien fokuserer vi for eksempel på å utvikle og foredle produkter som gjør vår tilværelse mer komfortabel og sikker, og bidrar til en bedre totaløkonomi. Den siste innovasjonen handler om glass til solfangere og solceller.

    www.pilkington.no

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://www.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.