Skip to main content

NSG Group udstiller på Integrated Systems Europe i Amsterdam

Pressmeddelande   •   Jan 28, 2016 15:21 CET

NSG Group udstiller en række højtydende glasprodukter på Integrated Systems Europe messen i Amsterdam, fra d. 9. til d. 12. februar, 2016. Integrated Systems Europe er verdens bedst besøgte messe dedikeret til professionelle audio/video og elektroniske integrations systemer.

Digital skiltning og skærme er en af mediernes mest magtfulde kilder og efterspørgslen efter digital skiltning og displays er støt stigende. NSG Group tilbyder det bredeste udvalg af robuste, hærdbare, belagte glas produkter, der er perfekte til enhver der søger digital skiltning og touch screen. NSG TEC™ produkter er en perfekt mulighed for touch screen cover lites, hvor en TCO belægning er påkrævet.

Lavreflekterende glas Pilkington OptiView™ reducerer blænding, der spejles i off digitale skærme, tv, fladskærme, computerskærme og luftfartøjsoperatører skærme. Det kan reducere refleksion til <1% fra den forreste overflade, men samtidig give høj lysgennemgang. Pilkington OptiView™ Protect er et lamineret glas med lavreflekterende belægninger, der giver sikkerhed og sikkerhedsmæssige fordele ved lamineret glas. Denne lavreflekterende glas produkt giver mange fordele ved udendørs digital skiltning, herunder høj lystransmission, lav refleksion, en neutral farve, UV afskærmning, og stor lager størrelse.

NSG Group vil fremvise sine nye digitale display spejl produkter, Pilkington MirroView™ og Pilkington MirroView™ 50/50. Belagt med en stærk reflekterende spejl belægning, disse produkter er ideelle til at skjule digitale displays og videoskærme, når de er slået 'fra'. Når skærmen er tændt, tillader glasset at indholdet på skærmen vises.

Derudover vil en række muligheder med ikke-belagte glas blive vist på Expo. Pilkington Optiwhite™ er et ekstra-klart, jernfattigt floatglas; der er perfekt til anvendelser, hvor der ønskes gennemsigtighed og renhed af farven. Ultra Fine Flat Glass, NSG UFF™ (tykkelser fra 0,33 til 1,1 mm), er høj kvalitets ultra tynde glas til LCD digitale skærme, smartphones og tablets. Det nye ultra tynde glas, NSG glanova™, er et specielt designet kemisk hærdet glas til at give optimal styrke til dækglas til det digitale marked vil også blive vist på Expo.

Besøgende på vores stand vil også have mulighed for at se powerglass® - high tech lamineret glas med integrerede lysdioder produceret af Glas Platz. Produktet er baseret på NSG TEC™ glas og fås i max dimensioner 1200 x 3200 mm med tykkelser på 4 og 6 mm.

Disse er blot nogle af de højtydende glasprodukter, der vil blive vist på NSG Group stand # 8-H380.

For mere information besøg venligst: http://www.pilkington.com/en/digital-signage

    Pilkington Floatglas AB i Halmstad, Sverige, har siden 1976 forsynet det nordiske marked med planglas. Salg af bygningsglas, kundeservice og teknisk rådgivning til vores danske marked sker via Sverige. Glasset levereres direkte fra vore floatværk i Tyskland.

    NSG Group er en af verdens førende producenter af glas og glassystemer i tre store forretningsområder: Automotive, Arkitekt Glas og Teknisk Glas. Automotive servicerer de originale producenter, eftermarkedet med udskiftning, og det specialiserede transportglas marked. Arkitekt Glas leverer glas til bygnings anvendelser, solenergi og digital skiltning og skærme. Teknisk Glas produkter omfatter meget tynde glas til displays, linser og lysledere til printere, og glasfiber, der anvendes i batterier og maskintiming bælter. Vi har store markedsandele på de fleste bygge- og bilindustri produktmarkeder i verden, med en bred geografisk rækkevidde, så vi kan reagere på kunder, hvis operationer, især i tilfælde af Automotive OE, bliver stadig mere globale. Geografisk er 39 procent af koncernens omsætning i Europa, 30 procent i Japan og 16 procent i Nordamerika, mens de resterende 15 procent, genereres i resten af verden.

    www.pilkington.dk
    www.pilkington.se
    www.pilkington.no

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://www.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.