Feministiskt Perspektiv

اطلاعیه ی مطبوعاتی: بیست و دوم سپتامبر. نشریه ی خبری دیدگاه فمینیستی در سوئد

Pressmeddelande   •   Okt 02, 2010 12:59 CEST

شبکه ی راه اندازی نشریه ی اینترنتی دیدگاه فمینیستی که رسانه ایی مستقل و غیرحزبی خواهد بود در ماه اکتبر در سوئد آغاز به کار خواهد کرد. این نشریه به زبان سوئدی است.

این انجمن پس از جمع آوری نام 1500 علاقه‌مند به اشتراک، نشریه ی «دیدگاه فمینیستی» را به صورت هفته نامه منتشر می کند.

دیدگاه فمینیستی به خبرهای داخلی و جهانی، رویدادهای اقتصادی و مسائل بازار کار، اخبار فرهنگی و پژوهشی از منظر فمینیستی خواهد پرداخت. مبتکران راه اندازی این نشریه ژورنالیست هایی چون آنا-کلارا برات و فعالین شبکه ی دیدبان رسانه‌ها به نام «همه چیز ممکن است» می باشند.

راه اندازان این نشریه معتقدند که هفته نامه ایی فمینیستی نه تنها پاسخگوی نیازهای خوانندگان مشتاق است بلکه رسانه ایی است برای استفاده از توانایی‌های حرفه ایی زنان ژورنالیست که مورد استفاده ی بهینه قرار نمی‌گیرد. پژوهش های بیست سال اخیر در سوئد نشان می‌دهد که برابری جنسیتی در سطوح هیات های سردبیری و نگارندگان ستون های رسانه ها کاملن رعایت نمی شود.

صاحب امتیاز نشریه ی دیدگاه فمینیستی، انجمنی غیر انتفاعی با همین نام خواهد بود. مطالب مندرج در این نشریه علاوه بر اخبار روزانه شامل وقایع نگاری فمینیستی، بانک اطلاعاتی شامل لیستی از فمینیست های متخصص، نقد های فمینیستی از مطالب دیگر رسانه‌ها و هم چنین آگهی فعالیت‌های فمینیستی خواهد بود. چهار سردبیر به همراه تیمی از ژورنالیست های آزاد و در همکاری با خبرگزاری های آلترناتیو، نشریه ی  «دیدگاه فمینیستی» را اداره خواهند کرد.

برای تماس و اطلاعات بیشتر می‌توانید با این نشانی تماس بگیرید

feministisktperspektiv@gmail.com