Moment Group AB

AUDITION PÅ WALLMANS’ NYE STORE SHOW

Pressmeddelande   •   Feb 08, 2013 09:22 CET

Mød de kommende showstjerner inden for sang, dans og artisteri 

Pressen er velkommen: 

Mandag d. 18. februar kl. 9.30 og kl. 11 

Tirsdag d. 19. februar kl. 9.30 og kl. 11 

Midt i en af Wallmans mest succesfulde sæsoner i København med flotte anmeldelser og høje publikumstal, er forberedelserne til det næste store dinnershow i fuld gang. 

Det er blevet tid til at finde de 14 sangere, dansere og artister, som skal medvirke i det kommende show med premiere i august. Og kravene til det kommende ensemble er store: 

”Wallmans arbejder med de absolut bedste artister inden for showbizz. Alle vores artister er helt unikke og etablerede talenter, der aften efter aften lyser op på scenen i Cirkus-bygningen og får publikum op af stolene,” siger Showproducer Johan Espeland

I denne sæson har 2 af Wallmans sangere – Albin og Frederikke - bl.a. gjort sig bemærket som solister ved Dansk Melodi Grandprix, hvor de for en aften skiftede scenen i Cirkus-bygningen ud med tribunen i Boxen. 

Hvorvidt det lykkes at sammensætte endnu et ensemble i topklassen, får vi snart at se. Når Wallmans afholder auditions d. 17. - 19. februar, vil de håbefulde blive testet i sang, dans og artisteri. 

Wallmans faste showproducer og instruktør Johan Espeland skal sammen med et dommer-panel vurdere de flere hundrede artister, der får mulighed for at aflægge audition. Man skal nemlig ansøge om at komme til audition senest 10. februar via Wallmans Facebook-side. 

Det unikke ved Wallmans audition er, at der udvælges artister inden manuskript og koncept er lavet. På baggrund af de valgte artister går Wallmans så i gang med at udarbejde showet, så det passer perfekt til artisterne. 

For tilmelding og yderligere information kontakt: 

Showproducer Johan Espeland 
Mail: Johan.espeland@wallmans.com 
Tlf.: 33 16 37 00 

Adm. Direktør Dorthe Fryd Ekelin 
Mail: Dorthe.ekelin@wallmans.com 
Tlf.: 33 16 37 00 

Wallmans har i løbet af de seneste ti år har bredt sig fra Stockholm til Helsingborg, Oslo og senest til København. Wallmans Dinnershow i København er siden 2004 set af mere end 850.000 gæster, og siden 2009 har Wallmans Nöjen været en del af det børsnoterede selskab 2EGroup, der er en af Skandinaviens ledende aktører inden for oplevelsesindustrien. 2EGroup beskæftige 450 artister, og bidrager på årsbasis med oplevelser til glæde for mere end 1,5 mio. gæster