Form The Solution

Den svenske opfindelse "Xpuff" er der i modvind

Press Release   •   Feb 08, 2017 07:00 CET

- Den nye smartelefontilbehøret giver suspensioner og lydløse kommunikation

I en moderne præget af konstant kommunikation og en mobil livsstil er en sømløs synkronisering mellem teknik og socialisering meget efterspurgt. Xpuff er derfor udviklet som en løsning på det velkendte problem med forstyrrende lyde, især i samtaler, når du er på farten. Xpuff lancerer snart ledes af Indiegogo.

Xpuff er en ny smartphone tilbehør, der blokerer vind støj og minimere påvirkningen og skrabe lyde, ved den lille 'Puff' knyttet til høre telefonens mikrofon og kontrol sektion. På den måde filtreret uønsket lyd ud som øger kvaliteten af samtalen samt film- og lydoptagelser.

"Jeg gik en tur med hunden på en stormfuld dag og forsøgte at tale på telefonen med min ven Jochen. Der var en total fiasko, når vinden var stærk og Jochen kunne ikke høre mig. "Nu er det nok!" Tænkte jeg og besluttede at gøre noget ved problemet. Derfor Jochen og jeg nu udviklet smartphone tilbehør Xpuff. Det føles fantastisk at lancere denne vinter, når vejret er ofte svært, og det er en udfordring at være udendørs, "siger Lukas Belsander, Xpuffs CEO og grundlægger.

Problemet med forskellige typer af lyd interferens er kompliceret, men Xpuff designet med en meget enkel konstruktion. Smartphone tilbehør, som er forenelige med Apple EarPod-hovedtelefoner, består af tre elektronik-fri dele, en ydre todelt låg i genbrugsplast og en blød indvendig skum. Skummet wrap omkring høretelefonledningens mikrofondel og låses med låget bund og top, og kan lige så glat løsnes igen. Produkt emballage og tilbehør er designet til nem genbrug, hvilket gør det mere miljøvenligt. Xpuff testes af Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, viser en vindsusreduksjon på 70-76 procent mellem 4 og 12 m / s.

"Der er lignende produkter derude, men de fleste er kun lavet af skum. Vi fandt, at skummet alene ikke virker som en detail produkt, da vi eksperimenterede med venner, mens vi løb, cyklede, sejle eller ud walking. Xpuff kan endda håndtere skrabe lyde fra lynlåse og comfy! Vi håber at gøre livet lidt lettere for folk med en aktiv livsstil, især i bymiljøer. Hvem ved, måske folk, der er ikke for meget i første omgang ikke bevæger sig så meget måske oftere vil tage en runde blokken til at tage et telefonopkald? «, Siger Jochen Laveno Mangelsdorf, Xpuffs kreativ direktør og grundlægger.

Efter et års intensiv udvikling og test prototype er Xpuff nu klar til lancering. For det produkt til at gå ind i produktionen satser Xpuff hold nu på en "crowdfunding kampagne» via siden "IndieGoGo".

Anført af Indiegogo kampagne, aktiv snartLINK

Kontakt os for en test product

Hjemmeside: thexpuff.com

Foto/film: mynewsdesk

Social Media: facebook.com/theXpuff | instagram.com/theXpuff

For interviews eller yderligere information, kontakt venligst:

Jochen Lavéno Mangelsdorf
+46 (0) 70 842 48 91

jochen@thexpuff.com

About xpuff

Xpuff er en smartphone tilbehør, der gør suspensioner og støjfri opkald mulig ved filtrering, blokering og minimerer distraherende lyde som vinden. Produktionen er designet og udviklet af den svenske byggeri og industriel designer duo Luke Belsander og Jochen Laveno Mangelsdorf. Varemærket Xpuff og patenter ejes af selskabet Form Løsningen, som blev grundlagt og drevet af samme duo.

Form The Solution

Philosophy

Question everything - Everyday situation drives us to question and rethink how things are and is made.

Learn from the past – Our passion for old-school ways and forgotten methods and techniques is truly inspiring us.

Solutions in life - Our goal is to change and improve with a feel of an obvious and effective solution that enhances the user’s quality of life.

Love for the future – The combination between creativity and business thinking allows us to change today and create the future of tomorrow.