Tourism Authority of Thailand

Det thailandske turistbureau lancerer nyt slogan: Amazing Thailand. It begins with the people

Pressmeddelande   •   Jan 16, 2014 08:00 CET

 – For mange besøgende er det lige præcis befolkningen i Thailand, som gør rejsen til et uforglemmeligt minde, siger Nalinee Pananon, der er direktør for det thailandske turistbureau i Stockholm.

Det var på World Travel Market i London, at det thailandske turistbureau lancerede det nye slogan: Amazing Thailand. It begins with the people. Formålet med den nye kampagne er at sætte fokus på den thailandske mentalitet, som mange besøgende sætter så høj pris på.

– Med det nye slogan vil vi formidle de menneskelige aspekter ved Thailand, eller ”Thai-ness”, som vi kalder det. Thai-ness handler om thailændernes måde at leve på og den følelse, man som besøgende oplever i landet. Det er mentaliteten og gæstfriheden blandt befolkningen, som gør Thailand ”Amazing”, og derfor føles det her slogan helt rigtigt, siger Nalinee Pananon, der er direktør for det thailandske turistbureau i Stockholm.

Om det thailandske turistbureau
Tourism Authority of Thailand (TAT) blev grundlagt i 1960 og var den første organisation i Thailand med specielt ansvar for at fremme turismen i landet. Det thailandske turistbureau i Stockholm blev etableret i 2002 og er ansvarlig for de nordiske og baltiske lande. Det thailandske turistbureau tilbyder rejseinformation til borgere, rejsebureauer og pressen og arbejder også for at opmuntre indbyggerne i de nordiske og baltiske lande til at rejse til Thailand. Læs mere på www.tourismthailand.org/se