Tourism Authority of Thailand

Det thailandske turistbyrået ønsker vår nye direktør velkommen til Stockholmskontoret

Pressmeddelande   •   Sep 03, 2014 10:15 CEST

Pakkanan Winijchai er utnevnt til ny direktør for det thailandske turistbyråets Stockholmskontor. Oppdraget, som varer i 4 år, startet i begynnelsen av august. Hun kommer direkte fra det thailandske turistbyråets kontor i provinsen Sukhothai i det nordlige Thailand. I Stockholm etterfølger hun Nalinee Pananon, som etter fire år i Sverige vender tilbake til Thailand.


Pakkanan Winijchai tiltrer som den fjerde direktøren i rekken siden det thailandske turistbyrået åpnet sine dører i Stockholm i 2002, og etterfølger dermed Nalinee Pananon. I rollen som direktør vil hun lede arbeidet med å løfte frem Thailand som turistmål i Norden og Baltikum.

- Khun Pakkanan Winijchai har lang erfaring fra bransjen og organisasjonen og er dermed en utmerket etterfølger. Hun vil lede det fortsatte arbeidet med å styrke Thailands varemerke og fremme en bærekraftig turisme, sier Nalinee Pananon, som etter fire år i Stockholm nå vender tilbake til hovedkontoret i Bangkok.

Pakkanan Winijchai har arbeidet ved det thailandske turistbyrået i 21 år. Arbeidet i Stockholm blir hennes første oppdrag utenfor Thailands grenser. Tidligere har Pakkanan arbeidet i regioner i det nordlige og sørlige Thailand, blant annet Phitsanulok, Tak, Uthai Thani, Phuket og senest i Sukhothai.

- Jeg er svært glad for endelig å være på plass. Jeg både tror og håper at min erfaring fra turistnæringen i Thailand skal komme til nytte her i Norden. Som vi alle vet har Thailand lenge vært et populært reisemål og mitt håp er at båndet landene imellom ytterligere kan utvikles, sier Pakkanan Winijchai.


Om Thailands turistbyrå
Tourism Authority of Thailand (TAT) ble grunnlagt i 1960 og var den første organisasjonen i Thailand med spesielt ansvar for å fremme turismen i landet. Thailands turistbyrå i Stockholm ble etablert i 2002 og har ansvar for de nordiske og baltiske landene. Thailands turistbyrå tilbyr reiseinformasjon til offentligheten, reisebyråer og media og gjør også en innsats for å oppmuntre innbyggerne i de nordiske og baltiske landene til å reise til Thailand. Les mer på www.tourismthailand.org/no.