Eirikuva

Digikuvat verkosta nyt entistä edullisemmin

Pressmeddelande   •   Jul 21, 2009 12:27 CEST

Valokuvat tallentavat kesän hauskimmat hetket tuleville vuosille. Eirikuvan kesätarjoukset houkuttelevat tilaamaan edullisia kuvatuotteita. Digikuvat kustantavat kesällä vain 0,09 euroa kappaleelta, ja reilulla alennuksella myydään myös muita Eirikuvan tuotteita.

Muistojen tallentamiseen erikoistunut Eirikuva tarjoaa kesän kunniaksi kuvatuotteitaan roimin alennuksin. Tilaa omista kuvistasi näyttävä canvastaulu tai hauskoja jääkaappimagneetteja. Omilla kuvilla varustettu kalenteri piristää tulevaa vuotta, ja suosikkiotoksen saa myös laadukkaana palapelinä - oiva lahjaidea! Digikuvat säilyvät kätevästi aitoina valokuvina, jotka tilaat kätevästi netin kautta Eirikuvan kuvapalvelusta.Tutustu Eirikuvan kesätarjouksiin osoitteessa www.eirikuva.fi.

Eirikuva

Eirikuva on pörssiyhtiö, joka on listautuneena OMX First North Finland -markkinoilla. Yhtiön suurin osakkeenomistaja tällä hetkellä on Rite Ventures AB. Suomessa yhtiön kuvatuotteita myydään ja markkinoidaan Eirikuva-tuotemerkin alla. Eirikuva on tuttu ja tunnettu valokuvien merkkituote.

Valokuvaus ja valokuvien valmistus on digitalisoitunut voimakkaasti ja aitojen valokuvien teettäminen digitaalikameroiden tiedostoista on vahvassa kasvussa. Digitaalisuus tuo mukanaan myös uusia tuotteita ja palvelukonsepteja, jotka tulevat Eirikuva-tuotemerkin kautta näkymään suomalaisessa kuvakaupassa.

Yhteystiedot

Eirikuva Digital Image Oyj Abp
PL 107
15101 Lahti

P. (03) 811 811
E-mail: etunimi.sukunimi@eirikuva.fi

www.eirikuva.fi