Exuviance

Exuviance har en rigtig dejlig nyhed til vintertræt hud!

Pressmeddelande   •   Apr 19, 2009 09:55 CEST

Sommeren er lige om hjørnet ...

... og så nærmer den tid på året sig, hvor vi endelig kan hente sommertøjet frem. Det har vi ventet på længe! Exuviance har en rigtig dejlig nyhed til vintertræt hud - Rejuvenating Bionic Scrub - som hjælper dig med at befri din krop for de triste, tørre hudceller og giver huden et sommerfriskt udseende.

Den nye Rejuvenating Bionic Scrub fra Exuviance er en cremet og mildt eksfolierende scrub, som nænsomt fjerner de døde hudceller og gør huden silkeglat, blød og genfugtet. En fantastisk og effektiv scrub, som hjælper huden med at få et friskt og ungdommeligt udseende. Rejuvenating Bionic Scrub - pris, 150 g: 274,-

Anvendelse
Påføres våd og rengjort hud. Massér varsomt med cirkulære bevægelser. Produktet er primært til kroppen, men kan også anvendes i ansigtet. I ansigtet skal du altid være særligt varsom. Skyl med vand.
På kroppen: Afslut med Exuviance Hydrating Hand & Body Lotion.
I ansigtet: Afslut med en hensigtsmæssig Exuviance Toner, Vespera Bionic Serum samt dagcreme eller natcreme.

Huden er kroppens største organ. De fleste af os er gode til at pleje ansigtet. Men der er desværre mange, der forsømmer huden på resten af kroppen. Med de dejlige kropsprodukter fra Exuviance er det både enkelt og effektivt at få en smuk og sund hud. Hvis du ikke har prøvet vores lækre Hydrating Hand & Body Lotion, sender vi den gerne til dig. Du skal blot kontakte os.

Til journalister på vores presseliste sender vi en prøve på Rejuvenating Bionic Scrub. Hvis du ønsker at blive opført på vores presseliste, kan du sende dine kontaktoplysninger til mailadressen nedenfor. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker mere information.

Jeg ønsker en rigtig god sommer!

Katarina
Presseansvarlig
Tlf. +46 706-188535
e-mail: katarina@exuviance.eu
HBS, Health & Beauty of Scandinavia Tlf. 33 91 91 48

De effektive hudplejeprodukter fra Exuviance er baseret på de verdenspatenterede produkter fra professorerne Eugene van Scott og Dr. Ruey Yu fra Princeton i USA. Mange forsøger at kopiere disse fantastiske produkter, men her får du den originale sammensætning. Scott og Yu har forsket og udviklet i mere end 40 år. De har mere end 120 patenter. Det er din tryghed, og du opnår et enestående resultat. Exuviance er hudplejeprodukter til den moderne mand og kvinde, som stiller høje krav til resultatet, uden at det er for besværligt eller koster en formue!