Exuviance

Exuviance har en riktig deilig nyhet for vintertrøtt hud!

Pressmeddelande   •   Apr 22, 2009 10:31 CEST

Sommeren er rett rundt hjørnet ...
... og da nærmer vi oss årstiden hvor vi kan finne frem alle de herlige sommerklærne. Som vi har lengtet! Exuviance har en riktig deilig nyhet for vintertrøtt hud - Rejuvenating Bionic Scrub - som hjelper deg å befri kroppen fra triste, tørre hudceller og avdekker sommerfrisk hud!

Exuviances nye Rejuvenating Bionic Scrub er en kremaktig, mild eksfolierende skrubb som skånsomt fjerner døde hudceller, tilfører fukt og gjør huden silkeglatt og myk. En fantastisk, effektiv skrubb som hjelper huden å se frisk og ungdommelig ut. Rejuvenating Bionic Scrub pris 150 g, 274,-

Bruk:
Påføres våt og rengjort hud. Masser varsomt med sirkelbevegelser. Skrubben er først og fremst beregnet på kroppen, men kan også brukes i ansiktet. Ved bruk i ansiktet skal man være ekstra forsiktig. Skyll av med vann.
På kroppen: Avslutt med Exuviance Hydrating Hand & Body Lotion.
I ansiktet: Avslutt med egnet Exuviance Toner, Vespera Bionic Serum og dagkrem eller nattkrem.

Huden er kroppens største organ. De fleste av oss pleier ansiktet. Men mange forsømmer huden på resten av kroppen. Med Exuviances herlige kroppsprodukter er det både enkelt og effektivt å få fin og sunn hud. Hvis du ikke allerede har prøvd vår deilige body lotion, er det bare å si i fra, så sender vi deg en prøve.

Journalistene på vår presseliste mottar en prøve på Rejuvenating Bionic Scrub. Hvis du ønsker å stå på presselisten vår, kan du sende inn dine kontaktopplysninger til e-postadressen nedenfor.

Du er alltid velkommen til å kontakte meg for ytterligere informasjon.
Jeg ønsker deg en herlig sommer!

Katarina
Presseansvarlig
Tlf. +46 706-188535
e-mail: katarina@exuviance.eu
HBS, Health & Beauty of Scandinavia Tlf. 22 42 77 77

Exuviances effektive hudpleieprodukter bygger på de verdenspatenterte produktene til professorene dr. Eugene van Scott og dr. Ruey Yu (Princeton, USA). Mange forsøker å kopiere disse fantastiske produktene, men dette er originalen. Scotts og Yus forskning og utvikling har pågått i mer enn 40 år. De har over 120 patenter. Dette er din sikkerhet for at du får et enestående resultat. Exuviance er hudpleieprodukter til moderne menn og kvinner som stiller høye krav til resultater, men som ikke vil ha dyre eller kompliserte produkter!