Markem-Imaje AB

Forbedret fleksibilitet i storskrifts inkjet printning: Imaje tilføjer den populære pakkeprinter flere tilslutningsmuligheder

Pressmeddelande   •   Sep 18, 2008 16:40 CEST

En ny funktion i den kompakte 4020-koder, giver brugerne hurtige og præcise tilslutningsmuligheder som der er brug for, til at integrere og automatisere pakkekodningsprocesser. 4020 I/O-boksen giver en simpel protokolfri forbindelse, til en dertil beregnet port på betjeningspanelet med flere tilslutningsmuligheder. Disse øger printerens funktionalitetsniveau, som f.eks. muligheden for at markere tilfældigt forbi kommende pakker korrekt.

"Hvor produkterne føres frem ved hjælp af konvergerende transportbånd, er det vigtigt, at den rigtige kode skrives på den rigtige pakke." forklarer produktleder Martin Dijkstra, for Imaje's udvalg af storskrifts inkjet printere.

"Sensorerne der er opstillet for enden af hver fødelinje, sender et signal til printeren via I/O-boksen om en kommende pakke. Hvorefter den relevante meddelelse vælges, og udskrives. Ved nogle applikationer identificerer pakkens højde indholdet, og dens destination. Også her aktiverer en række sensorer (som er forbundet til I/O-boksen), den rigtige kombination af printerhoveder, til den korrekte udskrivning.

Andre applikationer bestemmer pakkernes retning ved to-vejs transportbånd, og orientering af kommende pakker. I begge tilfælde sender I/O-boksen et signal til 4020-printeren, udskriftsparametre indstilles og pakkerne mærkes korrekt.

I/O-boksen er let og hurtig at installere, og programmere vha. af en simpel menu i det intuitive betjeningspanel. Det giver en billig opgraderingsløsning til eksisterende brugere, der ønsker flere tilslutningsmuligheder i deres kodningsprocesser.

4020 printeren: Enkelhed og effektivitet

4020-printeren bragte nye niveauer af brugervenlighed og effektivitet til storskriftsudskrivning. Siden lanceringen i 2006, er 4020-printerens fleksibilitet blevet bevist inden for et bredt udvalg af applikationer, med styring af op til fire printhoveder og justerbare udskrivningshøjder fra 8 til 64 mm. Flere tekstlinjer kan udskrives simultant på toppen, bunden eller siderne af en pakke eller æske. Den tydelig oplyste skærm på betjeningspanelet, det hurtige og nemme valg af meddelelser, samt den intuitive navigation igennem menuerne på det lokale sprog, bevirker at 4020-printeren er meget nem at anvende. Brugerne værdsætter også high-speed tilslutningsmulighederne, der forenkler integrationen i alle fremstillings- og pakkelinjer. Med de ekstra tilslutningsmuligheder i I/O-boksen er 4020-printerens kapacitet blevet udvidet, til at give problemløs end-of-line kodningsautomatisering.

Om Dover

Dover er en forskelligartet industriel koncern, med en årlig omsætning på 7 milliarder $ fra virksomheder der fremstiller specialiserede industrielle produkter og udstyr. Besøg www.dovercorporation.com for yderligere information.

Oplysninger om Imaje

Imaje, er et 100%-ejet datterselskab af den New York-baserede Dover-koncern (NYSE: DOV), og hører til blandt markedslederne inden for fremstillingen af kodnings- og mærkningssystemer. Imaje blev grundlagt i 1982 i Bourg-lès-Valence, Frankrig, og beskæftiger over 1.700 personer i hele verden. Virksomhedens årsomsætning var i 2006 på 390 millioner dollars.

Imaje er med sine 32 datterselskaber, og 60 distributører repræsenteret i over 120 lande. Desuden bistås kunderne af virksomhedens 3 R&D-centre, 6 produktionssteder og 10 reparationscentre, der ligger fordelt rundt omkring i verden.

Imaje, en teknologisk knowhow:

Inkjet-printere (LCP og SCP), højhastigheds laserprintere, termotransfer-printere, print & apply-systemer.