Campadre

Gucci ensi kertaa Campadre.com-sivustolla

Pressmeddelande   •   Jul 28, 2009 10:05 CEST

LEHDISTÖTIEDOTE
Muutaman päivän ajan myydään Guccin kelloja 60 % alennuksella normaalihinnasta Campadre.com -ostossivustolla. Keskiviikkona 29. heinäkuuta 2009 klo 12.00 alkaa kampanja, jossa on tuotteita ylellisestä Guccin Timepiece-kokoelmasta.

Joka viikko alkaa uusia kampanjoita Campadre.com -ostossivustolla, joissa myydään kysyttyjä tuotemerkkejä. Nyt alkaa ensimmäistä kertaa kampanja, jossa on Guccin, erään maailman tunnetuimmista luksusmerkeistä, tuotteita. Kampanjan aikana on myynnissä yksinomaan sitä varten valittuja kelloja sekä naisille että miehille. Hinnat ovat 60 % normaalihinnoista. Kampanja-aika on 29.7.-5.8.

"Hieno kello kruunaa yksinkertaisemmankin asun", sanoo Campadren tj Krister Mossberg. Guccin kellot ovat tunnettuja paitsi elegantista ulkonäöstään ja trendikkyydestään myös korkeasta laadustaan.

Campadre jatkaa kesän aikana jäsenille suunnattuja kampanjatarjouksiaan myös monista muista huippumerkeistä. Piakkoin on tulossa kampanjoita, joissa myydään mm. Bulgarin ja Mont Blanc'in asusteita.

Kampanjoihin osallistuakseen täytyy liittyä jäseneksi, sillä Campadre on avoinna vain jäsenille. Jäsenyys on ilmaista, mutta jäsenmäärä on rajoitettu. Keskiviikkona alkavassa kampanjassa on tuotteita myös mm. Rogues Gallery'ltä ja Dunderdon'ilta.

Www.campadre.com

Lisätietoja ja lehdistön sisäänkirjautuminen, ota yhteyttä:
Krister Mossberg, tj Campadre
Puh.: +46 (0)768-28 28 99, e-mail: krister@campadre.com

Emilie Thorsén, lehdistövastaava Campadre
Puh.: +46 (0)709-515756, e-mail: emilie@campadre.com

Campadre perustettiin marraskuussa 2008 ja se on Skandinavian ensimmäinen ja suurin jäsenyyteen perustuva kampanjasivusto, jolla on yli 130 000 jäsentä. Kesäkuusta 2009 alkaen Campadre on tarjonnut huippumerkkien vaatteita, asusteita, kodinsisustustuotteita ym. jopa 70 % alennuksella normaalista myyntihinnasta Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Tuotteet myydään rajoitetun ajan kestävissä kampanjoissa ja vain jäsenille. Jäsenyys on ilmaista, mutta jäsenten lukumäärä on rajoitettu.