Alten

Hurtigvoksende svensk konsulentselskap kommer til Oslo

Pressmeddelande   •   Apr 08, 2013 09:40 CEST

Det svenske konsulentselskapet Xdin ekspanderer og åpner kontor i Oslo. Xdin er et av Sveriges raskest voksende konsulentselskaper innenfor bransjen for teknikk og IT-tjenester. På kundelisten finner vi selskap som Aker Solutions, FMC Technologies og Dresser-Rand.  

-Xdin har snart ti års virksomhet bak seg i det norske oljemarkedet, en industrigren som er veldig viktig for oss. Derfor er det bare naturlig at vi får et fysisk tilholdssted på plass, sier Bo Larsson, divisjonssjef og ansvarlig, Xdin Norge. 

Xdin er ledende i Sverige på teknikk- og IT-tjenester innenfor energi, telecom, verksted- og kjøretøyindustrien. I løpet av de siste tre årene har virksomheten hatt en årlig vekst på over 30 prosent, en vekstrate som har vedvart gjennom lavkonjunkturtiden. Når Xdin nå velger å åpne nytt kontor i Oslo, skjer det som ledd i en langsiktig ekspansjonsplan rettet inn mot en bredere etablering i Skandinavia. 

- Vi søker alltid langsiktige partnerskap med våre kunder, noe som klart påvirkes av nærhet. I tillegg til muligheten for å stifte bekjentskap med nye kunder, er en etablering i Oslo verdifull også med tanke på de vi allerede samarbeider med, sier Bo Larsson, divisjonssjef og ansvarlig, Xdin Norge.

I fjor rekrutterte Xdin 250 nye medarbeidere, noe som i stor grad kan forklares med en vellykket forretningsmodell som gjør det mulig å tilby de mest engasjerte teknikk- og it-konsulentene. 

Stor etterspørsel etter arbeidskraft er en faktor som ytterligere øker motivasjonen for å åpne kontor i Oslo. Om to år regner Xdin å ha på plass et 100 talls medarbeidere og ytterligere ett kontor i Norge. 

For ytterligere informasjon, ta kontakt med: 
Bo Larsson, divisjonssjef og ansvarlig, Xdin Norge
bo.larsson@xdin.com
+46 736 881017


Om Xdin  
Gjennom Sveriges mest engasjerte teknikk- og IT-konsulenter, utvikler og leverer Xdin kompetanse for verdensledende virksomheter. Kundene finnes først og fremst innen Engergy, Telecom, Industry og Automotive. Xdin er et av Sveriges raskest voksende konsulentselskap med 1200 medarbeidere. Xdin er en del av Alten Group, Europas ledende teknikk- og IT konsulentselskap med 16000 ansatte i 16 land. www.xdin.com