Klikki AB

Klikki og Volvo personbiler i samarbedje om lanseringen af den nye Volvo V40

Pressmeddelande   •   Mar 15, 2012 09:03 CET

Klikki, Nordens førende virksomhed indenfor søgemarkedsføring og Volvo Personbiler har indledt et samarbejde om lanceringsfasen af den nye Volvo V40

Volvos nye bilmodel, Volvo V40, blev lanceret tirsdag d. 6 marts på bilmessen I Geneve. I forbindelse med lanceringsaktiviteterne har Volvo identificeret synligheden I søgemaskiner såsom Google som en central aktivitet og valgte Klikki som samarbejdspartner til projektet.

-       Volvo har længe været på vores liste over drømmekunder – siger Mattias Falkendal adm. direktør for Klikk.

Kombinationen af et stærkt globalt varemærke, spændende produkter og aktiv markedsføring er en perfekt forudsætning for at få succes indenfor søgemarkedsføring.

Klikki arbejder i dag som digital mediepartner for flere af Nordens ledende varemærker hvor opgaven er at optimerer kundens investeringer indenfor søgemarkedsføring, herunder organisk og betalt trafik, sociale medier, display annoncering og webanalyse.

-       Internettet er den vigtigste informationskilde når en konsument skal købe en bil. Der er en direkte relation mellem øget online tilstedeværelse i søgemaskinerne og salg af flere biler. Ved at investerer i en større online tilstedeværelse  kan Volvo sikre sig at vigtige leads ikke går tabt, siger Mattias Falkendal.

For mere information, kontakt venligst:

Mattias Falkendal, Adm. Direktør, Klikki
+46 70 653 06 98


Om Klikki

Klikki er en hurtigt voksende Nordisk virksomhed som har specialiseret sig I Digital Markedsføring. Virksomheden har kontor i København, Stockholm, Helsinki, Oslo og Piteå. Klikki er specialiserede i teknik drivende, resultatbaserede og integrerede løsninger som maksimerer den totale effect af vores kunders investeringer I digitale medier.

 

Klikki tilbyder tjenester indenfor 4 hovedområder, søgeordsannoncering (SEM) samt søgemaskineoptimering (SEO, Klikki Display – avanserede løsninger indenfor display annoncering, Klkki Social – Varemærke- og salgsfokuseret tjenester indenfor Soiale Medier samt Klikki Analytics – webanalyse, konveringsoptimering og integrerede rapporteringsløsninger. For mere information, besøg www.klikki.com