Eirikuva

Kuvakalenteri omilla kuvilla

Pressmeddelande   •   Sep 09, 2010 08:57 CEST

Suunnittele kalenteri itse!

Uutuustuotteemme Design-kalenteri antaa sinulle vapauden toteuttaa unelmiesi kuvakalenteri juuri sellaisena kuin sen itse haluat. Päästä mielikuvituksesi valloilleen! Asettele kuvat, tekstit ja kalenteriosa juuri niin kuin itse haluat ja aloita kalenteri mistä tahansa kuukaudesta.

Kerää kalenteriin kaikki vuoden parhaat kuvat ja tilaa iloa koko vuodeksi!

Valitse mistä aloitat kalenterisi

Vuosikalenteri sai juuri uuden muodon. Nyt voit itse valita, mistä kuukaudesta kalenterisi aloitat. Kalenterisi on aina ajankohtainen, tilaat sen mihin aikaan vuodesta tahansa. Kalenterissa on aina 12 kuukautta, mutta sinä voit itse määrätä, mistä kuukaudesta sinun kalenterivuotesi alkaa.

Merkitse tärkeät päivät kalenteriisi

Lisää kalenteriin tilausta tehdessäsi kaikki sinulle tärkeät päivät, niin saat ne valmiiksi painettuina omaan kalenteriisi. Lisää kalenterimerkinnän viereen vielä hauska leikekuva tai vaikkapa päivänsankarin kuva muistuttumaan tapahtumasta.

Kalenterin monet muodot

Design-kalenterin suunnittelussa vain mielikuvitus asettaa sinulle rajat. Voit laittaa yhdelle kalenterisivulle useita kuvia, asettaa yhden kuvan koko sivun taustakuvaksi, lisätä kuvia tai valmiita leikekuvia päivämäärien kohdalle. Voit myös siirtää ja muokata itse kalenteriosiota kaikilla sivuilla. Sommittele kalenteri juuri niin kuin haluat ja valitse itse mieluisat värit ja fontit.

Huikea lahja – helposti

Itse tehty kuvakalenteri on erinomainen lahja koko porukalle! Suunnittele harrastepiirin kokouskalenteri, jossa merkitset tärkeät tapahtumat edellisen vuoden parhailla kuvamuistoilla. Ihana lahjaidea esimerkiksi isovanhemmille on kalenteri, jonne on merkitty valmiiksi kaikki perheen tärkeät päivät kuvineen!

Ole luova ja suunnittele vuodein upein kalenteri

Eirikuva

Eirikuva on pörssiyhtiö, joka on listautuneena OMX First North Finland -markkinoilla. Yhtiön suurin osakkeenomistaja tällä hetkellä on Rite Ventures AB. Suomessa yhtiön kuvatuotteita myydään ja markkinoidaan Eirikuva-tuotemerkin alla. Eirikuva on tuttu ja tunnettu valokuvien merkkituote.

Valokuvaus ja valokuvien valmistus on digitalisoitunut voimakkaasti ja aitojen valokuvien teettäminen digitaalikameroiden tiedostoista on vahvassa kasvussa. Digitaalisuus tuo mukanaan myös uusia tuotteita ja palvelukonsepteja, jotka tulevat Eirikuva-tuotemerkin kautta näkymään suomalaisessa kuvakaupassa.

Yhteystiedot

Eirikuva Digital Image Oyj Abp
PL 107
15101 Lahti

P. (03) 811 811
E-mail: etunimi.sukunimi@eirikuva.fi

www.eirikuva.fi