Micro Focus

Micro Focus oppnår Champion-status i Info-Tech Research Groups rapporter om Agile ALM og administrering av programvaretesting

Pressmeddelande   •   Maj 28, 2012 08:24 CEST

Borland Solutions anerkjennes for rik funksjonalitet og bred støtte

 

Micro Focus (LSE:MCRO.L), den ledende leverandøren av løsninger for modernisering, testing og administrering av bedriftsapplikasjoner, melder i dag at de er utnevnt som "Champion" i Info-Tech Research Groups leverandøroversikts Vendor Landscape-rapporter om Agile ALM og administrering av programvaretesting. Rapportene går nøye gjennom selskaper innen begge områder og tilbyr et uavhengig perspektiv på tilgjengelige produkter for testing og fleksibel systemutvikling.

 

Info-Tech Research Group nevner i evalueringen Micro Focus' Borland Application Lifecycle Management-pakke (ALM) som et godt tilbud. Samtidig trekkes løsningen Silk Central Test Manager frem for sine omfattende funksjoner for testing og administrering av behov. Selskapet ble også anerkjent for sin globale løsningsstøtte, inkludert et utstrakt nettverk for videresalg innen begge kategorier.

 

"Micro Focus streber etter å tilby kundene klasseledende programvareløsninger med størst mulig fleksibilitet. Dermed kan kundene utnytte eksisterende infrastruktur uten uoverkommelige faste kostnader," sier Steve Bondi, Micro Focus' administrerende direktør for Sales and Field Operations i Nord-Amerika. "Vi har alltid hatt troen på at kvaliteten på løsningene våre skiller oss fra konkurrentene. Denne anerkjennelsen fra Info-Tech Research Group for Borland-pakken og Silk Central Test Manager fremhever engasjementet vårt i å innovere for kundene våre."

 

Banebrytende Agile ALM

 

Micro Focus var en av tre leverandører som ble tildelt Champion-status blant de åtte selskapene som ble evaluert i rapporten. Ifølge Info-Tech Research Group gjør omfattende funksjoner, brukervennlighet, arkitektur, gjennomførbarhet, strategi og omfang Borland ALM til det beste tilbudet på markedet. Rapporten omtalte Borland ALM som eksemplarisk innen både kvalitetsømfintlig utvikling og integrert utvikling.

 

"Med 30 års erfaring innen programutvikling er Micro Focus en leder på markedet med et kraftig ALM-produkt," sier Randy Hearn, senioranalytiker ved Info-Tech Research Group. "Selskapets globale omfang, omfattende ALM-erfaring og vidstrakte nettverk for videresalg gjør det til et godt valg for organisasjoner som er på utkikk etter en ALM-løsning."

 

På topp En leder innen administrering av programvaretesting

 

Micro Focus' Silk Central Test Manager markerte seg som ledende for sitt helhetlige tilbud innen administrering av behov, testplanlegging, rapportering, sporing av feil og generering av automatisk kode. Silk Central Test Manager ble også fremhevet som et eksempel til etterfølgelse innen ALM-integrasjon.

 

Hearn sier videre: "Silk Central Test Manager tilbyr en rekke funksjoner og god støtte for små og mellomstore bedrifter. Organisasjoner som er på utkikk etter et helhetlig, solid redskap for administrering av testing, støtte for en rekke funksjoner inkludert sporing av feil og generering av automatiske tester, kan umulig gjøre feil ved å velge Micro Focus-løsningen."

Info-Tech Research Groups leverandøroversikts -rapporter anerkjenner fremtredende leverandører på teknologimarkedet og vurderer leverandører etter produktenes kvalitet og selskapets strategi. Rapportene anerkjenner bidragene til fremtredende leverandører innen en bestemt kategori.

 

Du finner mer informasjon om Info-Techs leverandøroversikts -rapport for Agile ALM på: http://www.microfocus.com/AgileALMChampion

 

Du finner mer informasjon om Info-Techs leverandøroversikts -rapport for administrering av programvaretesting på: http://www.microfocus.com/STMChampion

 

Om Micro Focus

Micro Focus er blant de 250 største selskapene på London-børsen (FTSE 250) og tilbyr innovativ programvare som gjør det mulig for bedrifter og organisasjoner å forbedre forretningsverdien av bedriftsapplikasjonene deres. Micro Focus' programvare for modernisering, testing og administrering av bedriftsapplikasjoner innebærer at kunders forretningsapplikasjoner raskt kan svare på endringer og ta til seg moderne arkitektur med reduserte kostnader og lavere risiko. Du finner mer informasjon på www.microfocus.com.

 

Følg Micro Focus på Twitter | LinkedIn | Community

 

Om Info-Tech Research Group

Med 25 000 betalende medlemmer over hele verden er Info-Tech Research Group (www.infotech.com) verdensledende leverandør av taktiske, praktiske IT-undersøkelser og -analyser. Info-Tech Research Group har levert kvalitetsundersøkelser i 14 år og er Nord-Amerikas hurtigst voksende IT-analysebyrå som tilbyr alle tjenester.