Form The Solution

Ruotsalainen startup xpuff puhdistaa puhelusi sivuäänistä

Press Release   •   Jan 19, 2017 07:45 CET

-Uusi älypuhelimen lisävaruste mahdollistaa kommunikoinnin ilman huminaa ja meluääniä

Kommunikointi ja liikkuva elämäntyyli kuuluu nykyaikaan jonka seurauksena mutkaton synkronisointi tekniikan ja sosiaalisen elämän välillä on kysyttyä. Tämän vuoksi on kehitetty ratkaisu - xpuff -joka vähentää häiritseviä, ympäristössä syntyviä ääniä, erityisesti kun älypuhelimeen puhuja on liikkeellä.

Xpuff on uusi älypuhelimen lisävaruste joka estää tuulen huminan ja minimoi ääniä siten että ”puffi” kiinnitetään kuulokejohdon mikrofoni- tai äänentarkistusosaan. Näin vähenevät sivuäänet ja keskustelujen, filmausten ja äänitteiden laatu paranee.

Auditiivisten häiriöiden ongelmat voivat olla mutkikkaita, mutta xpuff itsessään on muotoiltu helppokäyttöiseksi. Älypuhelimen lisävaruste, joka soveltuu Apple EarPod-kuulokkeisiin, koostuu kolmesta elektroniikattomasta osasta – ulkoinen kaksiosainen muovikuori, tehty kierrätetystä muovista, ja kuoren sisällä olevasta pehmeästä osasta. Pehmeä osa kierretään kuulokejohdon mikrofoniosaan johon se lukitaan ulkokuoren osien avulla. Pehmeä osa on myös helppo poistaa kuulokejohdosta. Tuotteen osat ja pakkaus on helppo lajitella kun ne poistetaan käytöstä – koknaisuus on ympäristöystävällinen. SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut on testannut xpuff:in ja todennut että tuulen huminasta johtuva ääni vähenee 70 -76 prosenttia liikkeen ollessa 4-12 m sekunnissa.

xpuff on nyt valmis markkinoitavaksi vuoden tiiviin kehityksen ja prototyypin testauksen tuloksena. Jotta askel xpuffin tuotantoon olisi mahdollista panostaa xpuff-tiimi crowfundingkamppanjaan IndieGoGo-siten kautta. 

Järjestävät Indiegogo kampanjan, aktiivinen pian: LINK

Otattehan mielellään yhteyttä kun haluatte testata tuotteen.

Kotisivu: thexpuff.com

Kuvat/filmi: mynewsdesk.com/se/formthesolution

Some: facebook.com/theXpuff I instagram.com/theXpuff

Lisätiedot:
Jochen Lavéno Mangelsdorff

+46 (0) 70 842 48 91

jochen@thexpuff.com

xpuff-tietoa

xpuff on älypuhelimeen liitettävä lisävaruste jonka avulla matkapuheluiden laatu paranee – lisälaite vähentää, minimoi ja estää häiritseviä sivuääniä. Tuotteen ovat kehittäneet ruotsalainen yrittäjä- ja designkaksikko Lukas Belsander ja Jochen Lavéno Mangelsdorff jotka myös johtavat yritystä Form The Solution. Tavaramerkki xpuff on patentoitu ja sen omistaa Form The Solution-yritys.

Form The Solution

Philosophy

Question everything - Everyday situations drive us to question and rethink why things are the way they are.

Learn from the past – Our passion for old-school ways, forgotten methods and techniques is a true inspiration for us.

Solutions in life - Our goal is to change and enhance our users’ quality of life with simplistic efficiency.

Love for the future – The combination of creativity and business reflection allows us to change today and create the future of tomorrow.