Form The Solution

Den svenske oppfinnelsen «Xpuff» vasker dine samtaler for lydforurensinger

Press Release   •   Jan 18, 2017 08:00 CET

- Den nye smartelefontilbehøret tillader suspension og støjfri kommunikation

I et moderne samfund præget samfund konstant kommunikation og en mobil livsstil er en sømløs synkronisering opererer Mellem Teknik og socialisering placerede placeret høj efterspørgsel. Xpuff er udviklet som en løsning på det velkendte problem med forstyrrende støj fra omgivelserne, især under opkald, mens du er på farten.

Xpuff er en ny smartphone tilbehør, der blokerer vind støj og minimere konsekvenserne og barske lyde af små "osmanniske 'parti går hovedtelefoner og mikrofon kontrol sektion. På vej til at bortfiltrere uønsket lyd fra Noget, som ung mand er kvaliteten af samtalen og film og lydoptagelser.

Problemet med forskellige typer af forstyrrende støj er kompliceret, men Xpuff er designet med en simpel Meget egenskab. Smart telefon tilbehør, der er kompatible med Apple EarPod hovedtelefoner, består af tre elektronik fri andel, Helt semi dækning i genbrugsplast og en blød indvendig skum. Skum part går rundt om Hovedtelefonkablet mikrofon del og låses med låget nedre og øvre og glat løsnes igen. Emballering og deling er designet til nem sortering, hvilket gør det mere miljøvenligt. Xpuff testet af SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut og viser en vindsusreduksjon på 70-76 procent operation operation mellem 4 og 12 m / s.

Efter et års intensiv udvikling og test prototype er Xpuff nu klar lanse ring. For produktet til gå i produktion præmier Xpuff team til at nå frem til en "crowdfunding kampagne" til "kick-start". Den første støtte begynde at få Xpuff til en bedre pris, og også ringe nogle af verdens første testere af suspension og støjfri mobilopkald.

Live på Kickstarter på kort tid!

Kontakt os for en test product

Hjemmeside: thexpuff.com

Foto/film: mynewsdesk

Social Media: facebook.com/theXpuff | instagram.com/theXpuff

For interviews eller yderligere information, kontakt venligst:

Jochen Lavéno Mangelsdorf
+46 (0) 70 842 48 91

jochen@thexpuff.com

Om xpuff

Xpuff er et smarttelefontilbehør som gjør sus- og støyfrie samtaler mulige ved at den filtrerer, blokkerer og minimerer forstyrrende lyd som for eksempel vind. Produksjonen er designet og utviklet av den svenske entreprenør- og industridesignerduoen Lukas Belsander og Jochen Lavéno Mangelsdorf. Varemerket Xpuff og patentet eies av firmaet Form The Solution, som ble grunnlagt og drives av den samme duoen.