Form The Solution

Den svenske oppfinnelsen «Xpuff» vasker dine samtaler for lydforurensinger

Press Release   •   Jan 19, 2017 07:40 CET

- Det nye smartelefontilbehøret muliggjør sus- og støyfri kommunikasjon

I en samtid preget av konstant kommunikasjon og en mobil livsstil er en sømløs synkronisering mellom teknikk og sosialisering høyt ettertraktet. Xpuff er derfor utviklet som en løsning på det velkjente problemet med forstyrrende lyd fra omgivelsene, spesielt under samtaler når man er på farten.

Xpuff er et nytt smarttelefontilbehør som blokkerer vindsus og minimerer slag- og skrapelyder, ved at den lille «puffen» festes på høretelefonens mikrofon- og kontrolldel. På den måten filtreres uønsket lyd bort noe som øker kvaliteten samtalen så vel som film- og lydinnspillinger.

Problemet med forskjellige typer av lydforstyrrelser er komplisert, men Xpuff er designet med en veldig enkel konstruksjon. Smarttelefontilbehøret, som er kompatibel med Apples EarPod-høretelefoner, består av tre elektronikkfrie deler, et ytre todelt deksel i resirkulert plast og et mykt indre skum. Skummet festes rundt høretelefonledningens mikrofondel og låses fast med dekselets under- og overdel, og kan like smidig løsnes igjen. Produktets pakning og deler er tilrettelagt for enkel kildesortering, noe som gjør det mer miljøvennlig. Xpuff er testet av SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, og viser en vindsusreduksjon på 70-76 prosent mellom 4 og 12 m/s.

Etter ett års intensiv utvikling og testing som prototyp er Xpuff nå klar for lansering. For at produktet skal kunne gå i produksjon satser Xpuff-teamet nå på en «crowdfunding-kampanje» via siden «Kickstarter». De første som støtter oppstarten får Xpuff til en bedre pris, og blir i tillegg noen av verdens første testere av sus- og støyfrie mobilsamtaler.

Live på Kickstarter i løpet av kort tid!

Kontakt oss gjerne for å teste produktet

Hjemmeside: thexpuff.com

Bilder/film: mynewsdesk

sosiale medier: facebook.com/theXpuff | instagram.com/theXpuff

For intervjuer eller ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Jochen Lavéno Mangelsdorf
+46 (0) 70 842 48 91

jochen@thexpuff.com

Om xpuff

Xpuff er et smarttelefontilbehør som gjør sus- og støyfrie samtaler mulige ved at den filtrerer, blokkerer og minimerer forstyrrende lyd som for eksempel vind. Produksjonen er designet og utviklet av den svenske entreprenør- og industridesignerduoen Lukas Belsander og Jochen Lavéno Mangelsdorf. Varemerket Xpuff og patentet eies av firmaet Form The Solution, som ble grunnlagt og drives av den samme duoen.