Campadre

Premiere for Gucci på Campadre.com

Pressmeddelande   •   Jul 28, 2009 09:13 CEST

PRESSEMEDDELELSE
I meget få dage sælges ure fra Gucci op til 60 procent under den ordinære pris på shopping sitet Campadre.com. Onsdag den 29 juli 2009 klokken 12.00 åbner en kampagne med et udvalg fra luksus designerkollektionerne fra Gucci Timepiece.

Hver uge starter nye kampagner med eftertragtede varemærker på shopping sitet Campadre.com. Nu er det for første gang tid for en kampagne med Gucci, et af verdens mest kendte luksusmærker. Premierekampagnen indeholder eksklusive udvalgte ure, i både dame- og herremodeller, med priser op til 60 procent under ordinær pris. Kampagnen kører mellem den 29 juli og den 5 august.

"Et rigtigt smukt ur kan højne selv det mest enkle outfit", siger Campadres Adm.dir. Krister Mossberg. "Guccis ure er ikke bare kendte for deres elegante og modeskabende design, men også for den høje kvalitet."

For at deltage i kampagnerne skal man være medlem på sitet, eftersom Campadre kun er åbent for medlemmer. Medlemskabet er gratis, men antallet af medlemskaber er begrænset. På onsdag starter der også kampagner med blandt andet Rogues Gallery og Dunderdon.

Besøg Campadre på www.campadre.com.

For mere information og presse login, kontakt venligst:
Krister Mossberg, Adm.Dir. Campadre
Tel: +46 768-28 28 99, e-mail: krister@campadre.com

Emilie Thorsén, presseansvarlig Campadre
Tel: +46 739-60 06 31, e-mail: emilie@campadre.com

Campadre blev opstartet i november 2008 og er Skandinaviens største medlemsbaserede kampagnesite, med over 130000 medlemmer. Siden juni 2009 tilbyder Campadre tøj, accessories, boligindretning med videre fra eksklusive varemærker op til 70 procent under ordinær butikspris i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Varerne sælges gennem tidsbegrænsede kampagner og kun til medlemmer. Medlemskabet er gratis, men antallet af medlemskaber er begrænsede.