Babyshop.com

Scotch & Soda panostaa trendikkäisiin lastenvaatteisiin!

Pressmeddelande   •   Sep 08, 2010 12:30 CEST

Scotch & Sodan lastenvaatemallisto pojille kasvaa jättiaskelin! Babyshop ylistää uusinta lisäystään, Scotch Shrunk, joka on kuin valettu trendikkäitä 4-8 vuotiaita varten!

Tästä laadukkaasta kokoelmasta löydät mm. talvitakit, chinot, pikeet, villapaidat ja kauluspaidat. Vaatteet ovat ”old school”-tyyliset: yksiväriset, raidoilla ja ruuduilla sekä tietenkin tyypillisillä merkeillä ommeltuina rinnuksiin ja hihoihin. Värit ja kuviot ovat aina tyylikkäät ja ne löytyvät sinisenä, mustana, harmaana ja liilana.

Scotch & Sodan oman linjauksen mukaan Scotch Shrunk lastenvaatteet ovat aitoja, hyvälaatuisia ja edullisia. Suunnittelussa tärkeintä ovat värit, kankaat ja yksityiskohdat ja niissä onkin usein kekseliäitä tekstejä. Scoth Shrunk -vaatteissa voi pitää hauskaa ja niihin on helppo ihastua.

Scotch & Soda
Vaatemerkki Scotch & Soda perustettiin Amsterdamissa vuonna 1985. Scotch & Sodan lastenvaatemallisto pojille on nimeltään Scotch Shrunk ja suuren kysynnän vuoksi julkistetaan vuoden 2011 tammikuussa Scotch R'Belle -mallisto tytöille. Scotch & Sodan vaatteita myydään 31 maassa ympäri maailmaa ja merkillä on putiikkeja kaikissa tärkeissä muotikaupungeissa

Babyshop
Babyshop.com perustettiin vuonna 2006. Liike myy internetin kautta vauvan- ja lastenvaatteita, leikkikaluja ja pikkutavaroita. Babyshopin valikoimasta löydät mm. tuotemerkkejä kuten Molo, Nova Star ja Skip Hop. Babyshop on viime vuosien aikana menestynyt hyvin ja saanut huomiota mm Aftonbladet, Dagens Nyheter, Elle ja Damernas Värld lehdissä.