Helgesen Foto & Design

SEO tips for nybegynnere

Pressmeddelande   •   Jun 03, 2013 10:12 CEST

SEO eller søkemotoroptimalisering kunnskap er avgjørende for den personen som starter ut i e-handel. Enten du ønsker å blogge, kjøre en nettbutikk eller gjøre noe annet med suksess på nettet, må du finne ut hvordan du kan bli lagt merke til av søkemotorer, slik at folk kan finne deg. Forståelse SEO er avgjørende for alle som ønsker å være vellykket i online virksomhet.


En viktig del av søkemotoroptimalisering er det faktum at du trenger å investere tid og krefter til nettstedet ditt på en jevnlig basis for å få trafikken og holde trafikken stadig økende. Hvis du tillater at nettstedet skal sitte og samle spindelvev det ikke vil gjøre mye for deg.


SEO Tips # 1:
Det er ikke en magisk formel, i alle fall ikke en som er eviggrønne så det er viktig å holde seg oppdatert på SEO nyheter. Grave dypt for å finne informasjon og lese alt du kan. Du vil finne motstridende informasjon til tider, men kunnskap er makt, så absorbere så mye SEO nyheter som du kan.

SEO Tips # 2:
Lag en enkel side med et bra webdesign , lett synlig linker og et område indeks. På denne måten kan folk og søkemotorer finne veien rundt enkelt og så kan folk.

SEO Tips # 3:
Bestem hva målet ditt søkeord er. Det er noen gode verktøy der ute som kan hjelpe deg både gratis eller for en liten avgift. Ofte er det ganske enkelt å finne ut av dette på egen hånd.
Spør deg selv:
Hva er de beste 4:57 ord eller setninger du ville bruke hvis du skulle bruke til å søke etter produktet eller emne du selger? Vær sikker på at disse ordene er på hver side av nettstedet ditt, spesielt i titler, overskrifter og i begynnelsen, midten og slutten av hver side. Det er en god idé å bruke variasjoner i tillegg til å gi området ytterligere troverdighet og øke Long Tail.

SEO Tips # 4:
SEO Fakta: Innhold er konge. Alltid vil være. Ikke anta at mer er bedre i form av søkeord. Ikke bli offer for fristelsen å bare søkeordet ting nettstedet ellers to ting vil skje. Først vil du bli utestengt av søkemotorer og enda verre, vil du bli ignorert av mennesker som lander på siden din. Begge typer besøkende kan se gjennom forgjeves SEO forsøk på å lure deg til å komme inn på deres nettsted.
I stedet, du ønsker å målrette den fine linjen mellom å ha nok søkeord relevans å gjøre det umulig for søkemotorer å ignorere deg, men ikke så mye at den menneskelige besøkende finne innholdet for å være dårlig kvalitet. Leie en profesjonell SEO artikkel forfatter hvis du må for å komme over som profesjonell. Hold nytt innhold på sidene og endre innholdet regelmessig. Du trenger ikke å kaste bort hva du har satt krefter og penger i, i stedet flytte gamle innholdet i arkiver så det fortsetter å fungere for deg også.

SEO Tips # 5:
Web 2.0 handler om sosiale nettverk. Sosiale nettverk, sosiale boken merking, forum innlegg og link utveksling kan være uvurderlig hvis du kan få høy rangering nettsteder i din nisje å utveksle lenker med deg, dette kan hjelpe. Hvis du er blogging, kommentere andre blogger i din nisje for å få en link tilbake til nettstedet ditt og generere interesse fra bloggere som hyppige andre nettsteder i din nisje. Hvis du bruker verktøy som Technorati, Digg, StumbleUpon og andre sosiale boken merking verktøy på sidene dine med riktig tagging, kan du få relevant trafikk ganske raskt, og det er viral slik at andre vil gjøre det samme. Sosiale nettverk aktiviteter er også indeksert av søkemotorer.
I sammendraget er det enkle til avanserte seo teknikker og seo tips som du kan bruke for å bli lagt merke til av de tre store søkemotorene. Dine resultater vil avhenge mye av hvor smal nisje er, men det er noen grunnleggende ting du kan gjøre for å være søkemotor vennlig fra starten. Det er aldri for sent å optimalisere nettstedet skjønt så ikke miste motet hvis du ikke følger dette rådet på nettstedet ditt fra begynnelsen. Her er noen grunnleggende ideer. Dette er ikke en uttømmende liste, men er et flott sted å starte.