smartclip Nordics

smartclip i eksklusivt samarbejde med Børsen

Pressmeddelande   •   Feb 04, 2013 08:03 CET

Børsen investerer i internetvideo og indgår en eksklusiv aftale med reklameplatformen smartclip, der henvender sig til flere forskellige skærmtyper og brands. 

Børsen investerer i internetvideo og indgår en eksklusiv aftale med smartclip i Danmark. smartclip er en førende reklameplatform, der har specialiseret sig inden for video og formater på tværs af alle internetforbundne enheder.

-Internetvideo er en stadigt voksende kilde til omsætning. Vi skal være der, hvor vores kunder er, og smartclip kan hjælpe os med med det såvel som at gøre det nemmere for vores kunder at fokusere på visning via internetvideo, siger Allan Hansen, kommerciel direktør hos Børsen. Det forstår smartclip, der kan tilbyde en enkelt løsning i forhold til de tekniske aspekter inden for integration, fortsætter han.

-Vi er begejstrede over at få muligheden for at samarbejde med Børsen. Blandt smartclips største styrker finder man vores brede rækkevidde samt lokal- og premium-forlag i vores netværk, og Børsen passer perfekt ind i denne kategori. Ikke alene er de den største Erhvervs avis i Danmark- Borsen.dk er også et Premium site med en målgruppe, der passer til mange af vores annoncører. Det fortæller Jonas Rundgren, direktør for forretningsudvikling, smartclip Nordics.

-Vi er i stand til at iagttage en forstærket udvikling inden for onlinevideoreklamer fra forlag og andre aktører inden for branchen, og samarbejdet med Børsen er endnu et bevis på denne modning. Det tilføjer Mattias Spetz, adm. direktør, smartclip Nordics.

Om Børsen
Meget mere end Danmarks førende erhvervsavis. Børsen sætter dagsordenen for erhvervslivet – hele erhvervslivet. Vi skriver interessant og med kant. På alle platforme. Om et erhvervsliv i bevægelse. Til moderne mennesker der søger indhold og berigelse – både når de er ude, hjemme, på arbejde eller på vej.

Børsen gør en forskel. Og gør forskel. Børsen kunder får magasiner, tillæg og tilbud, ingen andre får. I vores shop. På vores konferencer og møder. På smartphone og tablet med skræddersyede nyheder og fordybelse i realtid. På borsen.dk med adgang til nyheder og data om alt og alle i dansk erhvervsliv.

Dagbladet Børsen A/S er et datterselskab i den svenske mediekoncern Bonnier AB, som har over 1.100.000 unikke online brugere om måneden*, 173.000 læsere** og et oplag på 66.639 ***. Alt sammen skabt af 220 personligheder. Læs mere på borsen.dk.

* Google Analytics, maj 2012 
** Index Danmark/Gallup 2+3 kvt. 2012 
*** Dansk oplagskontrol 2. halvår 2011.

Om smartclip
smartclip är Europas största annonsnätverk för webb-tv. Företaget erbjuder annonslösningar över flera tekniska plattformar och genom kanaler som surfplattor, Internet-TV, spelkonsoler, datorer och smartphones. smartclip arbetar med publicister, mediebyråer och annonsörer och gör det möjligt för alla parter att tjäna på förekomsten av videoannonser. smartclip grundades i mars 2008 med huvudkontor i Hamburg, Tyskland, och har 12 kontor i Europa. Hösten 2010 etablerades smartclip Nordics med huvudkontor i Stockholm. Företaget arbetar med ett hundratal publicister i Sverige, Norge, Danmark och Finland och erbjuder Sveriges och Nordens största räckvidd inom webb-tv. www.smartclip.com