Altran Scandinavia

Sosialt intranett lansert hos Kreftforeningen i Norge

Pressmeddelande   •   Feb 19, 2016 09:47 CET

Altran Norge starter det nye året med å levere et nytt sosialt intranett til Kreftforeningen, en organisasjon som jobber for å forebygge og bekjempe kreft samt bedre livskvaliteten for pasienter og pårørende. Altran er derfor veldig stolte av å få denne muligheten.

Kreftforeningen etablerte tidlig sin visjon for intranettet:

”Intranettet skal være et levende sosialt nettverk med fokus på kunnskapsdeling og informasjon i organisasjonen, som skal bidra til bedre samhandling og mer effektiv kommunikasjon.”

Den interne prosjektlederen for Kreftforeningen, Tor Mikael Kristensen, så verdien i å raskt levere et fullstendig og moderne intranett til Kreftforeningens ansatte. Prosjektgruppen har bestått av mange engasjerte og løsningsorienterte deltakere.

Vi ble tilbudt en skreddersydd plattform, i henhold til våre behov. Siden har forholdet vårt vært veldig bra hele veien, og Altrans prosjektledere, konsulenter og utviklere har vært profesjonelle på alle måter, sierTor Mikael Kristensen.

Etter fem effektive måneder har Altran levert et intranett basert på Altrans pakkeløsning, Altran Digital Workplace (ADW). Med den nye plattformen håper Altran at Kreftforeningen kan oppnå visjonen om å dele og finne relevant og interessant informasjon. Dette innebærer ikke bare nødvendige opplysninger, men også informasjon skapt og delt av andre i organisasjonen. Det leder til effektiv kommunikasjon, samt et levende sosialt nettverk. Hele intranettet er skapt for å brukes av de ansatte i hverdagen.

I forbindelse med intranettet ble det også lansert en app for sosial interaksjon (SharePoint NewsFeed). Kreftforeningen har internt gjennomført en navnekonkurranse for å navngi sitt nye sosiale verktøy, og vinnernavnet ble ”Jungeltelegrafen”. 

Som verdensledende innen innovasjon og høyteknologiske konsulenttjenester, tilbyr Altran sine kunder en ny måte å gjennomføre innovasjon. Konsernet utvikler morgendagens produkter og tjenester sammen med eller på vegne av sine kunder. Altran jobber med sine kunder på alle ledd i prosjektets verdikjede, fra ide til industrialisering. Konsernet har tilbudt sin ekspertise i over tretti år til sentrale aktører innen ulike sektorer, blant annet luftfart, bilindustri, forsvar, energi, finans, biologi/medisin, jernbane og telekommunikasjon.

I 2014 hadde Altran-konsernet en omsetning på 1.756 milliarder euro. Med en stab på nesten 25 000 ansatte er Altran tilstede i over 20 land.

I Skandinavia er Altran representert i Gøteborg, Stockholm, Malmö, Oslo, Karlstad, Linköping og Borlänge med ca. 500 ansatte.