Supportersplace.com

Supportersplace.com innostaa liikkumaan

Pressmeddelande   •   Nov 29, 2010 11:33 CET

Moni pieni poika haaveilee jääkiekkoilijan tai jalkapalloilijan urasta. Liikunta on hyvä ja tärkeä harrastus ja oman lajin ja siinä menestyneiden joukkueiden ja henkilöiden fanitus on osa innostusta.

Supportersplace.com -sivustolta löytyvät oikeat, lisensoidut fanituotteet jääkiekkoon, jalkapalloon, ralliin ja Formula 1:een. Lisäksi löytyvät myös Microstars-hahmot. Valikoimissa ovat myös NHL tuotteet, edustettuina mm. Detriot Red Wings, Pittsburgh Penguins ja Montreal Canadiens.

On ihan toista lähteä pelireissulle, jos päässä on oman fanijoukkueen lippis, tai paita päällä. Niistä saa intoa, kun pyrkii eteenpäin lajissa.

Supportesplace.com on fanittajien sivusto, josta ostaminen on helppoa. Sivusto on suoraan yhteydessä varastojärjestelmään, joten sivustolla on esillä vain ne tuotteet, jotka todellisuudessa ovat ostettavissa. Näppärä ja hyvä käytäntö, eipä osta tyhjää eikä tarvitse pettyä, kun tuotteet saapuvat. Tuotteita on kaikenikäisille ja monissa eri kokoluokissa.

Supportersplace.com on Pohjoismaiden suurin fanituotteiden jakelija verkossa. Valikoimaan kuuluu n. 3000 tuotetta. Supportersplace.com:in omistaa Suomalainen vuonna 2002 perustettu Nordic Sports Marketing Ltd. Tuotevalikoima koostuu jalkapallo, jääkiekko, formula 1, WRC sekä Microstars fanituotteista.