Modern Times Group MTG AB

Telefonkonferens resultat för andra kvartalet 2003

Pressmeddelande   •  Jul 30, 2003 09:23 CEST

Onsdag 6:e augusti 2003

Resultatet offentligörs 13.00 CET (07.00 EST)
Resultatet kommer att finas tillgängligt på företagets hemsida www.mtg.se

Telefonkonferens: 15.00 CET (09.00 EST)
Resultatet presenteras av: Hans-Holger Albrecht - VD och koncernchef, Mia Brunell - Finanschef, Andrew Barron - Chief Operating Officer

Vänligen skicka ett email till info@mtg.se för att delta i telefonkonferensen. Det finns även möjlighet att lyssna live till telefonkonferensen på företagets hemsida.

För ytterligare information, eller ring +44 20 7321 5010.