Tourism Authority of Thailand

Thaimaan matkailutoimisto toivottaa uuden johtajan tervetulleeksi Tukholman-konttoriin

Pressmeddelande   •   Sep 03, 2014 10:36 CEST

Pakkanan Winijchai on nimetty Thaimaan matkailutoimiston Tukholman-konttorin uudeksi johtajaksi. Nelivuotinen tehtävä alkoi elokuussa. Pakkanan Winijchai on työskennellyt viimeksi Thaimaan matkailutoimiston konttorissa Sukhothain provinssissa Pohjois-Thaimaassa. Tukholmassa hän seuraa Nalinee Pananonia, joka palaa neljän Ruotsissa viettämänsä vuoden jälkeen Thaimaahan.

Pakkanan Winijchai aloittaa järjestyksessä neljäntenä johtajana sen jälkeen, kun Thaimaan matkailutoimisto avasi konttorin Tukholmassa vuonna 2002, ja seuraa siten tehtävässä Nalinee Pananonia. Tehtävässä hän johtaa työtä, jolla Thaimaata pyritään nostamaan esiin matkailukohteena Pohjoismaissa ja Baltiassa.

- Khun Pakkanan Winijchailla on pitkä kokemus alalla ja organisaatiossa, joten hän on erinomainen seuraaja. Hän johtaa työtä, jota jatketaan Thaimaan tuotemerkin vahvistamiseksi ja kestävän matkailun edistämiseksi, sanoo Nalinee Pananon, joka palaa neljän Tukholmassa viettämänsä vuoden jälkeen pääkonttoriin Bangkokiin.

Pakkanan Winijchai on työskennellyt Thaimaan matkailutoimistossa 21 vuotta. Työ Tukholmassa on hänen ensimmäinen tehtävänsä Thaimaan rajojen ulkopuolella. Aiemmin Pakkanan on työskennellyt Pohjois- ja Etelä-Thaimaassa muun muassa Phitsanulokissa, Takissa, Uthai Thanissa, Phuketissa ja viimeksi Sukhothaissa.

- On hauskaa olla vihdoin täällä. Uskon ja toivon, että matkailualan kokemuksestani Thaimaassa on hyötyä täällä Pohjoismaissa. Kuten kaikki tiedämme, Thaimaa on ollut pitkään suosittu matkakohde. Toiveissani on kehittää maiden välisiä siteitä edelleen, Pakkanan Winijchai sanoo.


Thaimaan matkailutoimisto
Tourism Authority of Thailand (TAT) perustettiin vuonna 1960. Se oli Thaimaan ensimmäinen organisaatio, joka vastaa erityisesti matkailun edistämisestä maassa. Vuonna 2002 avattu Tukholman toimisto vastaa Pohjoismaiden ja Baltian alueesta. Tukholman toimisto antaa matkustamiseen liittyvää tietoa yleisölle, matkatoimistoille ja medialle sekä kannustaa Pohjoismaiden ja Baltian asukkaita matkustamaan Thaimaahan. Lue lisää sivustossa http://fi.tourismthailand.org/home